Arkadaşlar sonunda sipariş ediyorum ama AMD Ryzen 3 4300GE ile ilgili pek test videosu göremedim ilk olarak iyi bir işlemci olduğunu düşünüyorum sizlerin fikirleri nelerdir ? İkincisi de birbirine uyuşmayan ya birbirine yetmeyecek parçalar var mı ? Bu sistemi bu forumda ki bir çok farklı kişi...
yüksek voltaj sorununu masraf yapmadan çözmek istersen elektrik gittiğinde pcnin fişini çek şarteli aç ve 5 dk sonra pcnin fişini tak akım düzelir 5 dk içinde
1622044275
tamam o zaman bir sorun oluşmaz diye düşünüyorum yüksek voltaj elektriğe maruz kalmıyorsa pc bileşenlerinde sorun vardır
olay şu elektrik kesildiğinde pcye olan zarar elektrik aniden geldiğinde pcye aktarılan yüksek voltta elektrikten azdır yani sen akım koruması alırsan pcnin yanma oranı düşecektir bizim sitede de çok elektrik gidip geliyor ve bazı elektronik eşyalarımız bozuldu bü yüzden elektrikler geldiğinde...
Ryzen 3 3200 yerine 5 3400 koysam sizce nasıl olur ve anakart bioster b450MH yerine msı A320M Pro Max koysam nasıl olur sizce ? almadan önce ufak tefek değişiklikler