Uwinker isimli üyenin son içerikleri

1. U

75k bütçe ile laptop önerisi

https://amzn.eu/d/45ElxBt Link bu neden açılmadığını anlamadım. Taksit olsa iyi olur ama bu fiyata bu mantıklı mı onu da söylersen. Alternatiflere de açığım
  2. U

75k bütçe ile laptop önerisi

Başlıkta belirttiğim gibi 75k bütçem var. Almayı düşündüğüm laptop Linki bu. Bu ürün hakkında yorumlarınızı ve varsa başka önerilerinizi bekliyorum. Attığım linkte beni çeken şey 10 taksit vade farksız olması. Farklı önerisi olan varsa bekliyorum.
  3. U

Yardım Gamepad Oyunlarda Görünmüyor

Yıllardır kullandığım monster gamepad ( linki ) sorunsuz çalışıyordu. Dün Usb bağlantısını söküp bugün yeniden taktığımda gamepad oyunlarda görmemeye başladı. Sonra driverboost indirip driverları güncelledim. Değişen bir şey olamadığı gibi kulaklık ve hoparlörü aynı anda çalıştıramamaya başladım...
  4. U

Çözüldü✓ 2k Monitör Seçimi Yardım

2k ips panel 27inç bir monitör alacağım. Bu seçenekler arasında kaldım 8bin tl bandını çok aşmak istemiyorum. Site ve model önerilerine de açığım. Şimdilik bulduklarım bunlar hangisi daha iyidir? 1- Msi 2- Dell 3- Samsung 4- Gamepower 5- Viewsonic
  5. U

30k fiyatlı laptop önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi laptop alacağım. Kasım indirimlerinin yaklaştığının farkındayım ama 30k ile alınabilecek en iyi laptop speclerini görüp ona göre indirimlerde yolumu çizeceğim. 25-30k aralığında önerilerinizi bekliyorum.
  6. U

Klavye Önerisi ve Bilgilendirme İsteği

Pc hocam teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz klavyeleri forumda çokça gördüm fakat görüntü olarak hoşuma gitmediler. Attığım linkteki steel seriesi almayı düşünüyorum sizce alınır mı mekanik almadığım için pişman olur muyum?
  7. U

Klavye Önerisi ve Bilgilendirme İsteği

Yeni bir klavye almak istiyorum bütçem 2000tl civarı. Konu başlıklarını okumaya başladım ama asla anlamadığım bilmediğim terimler var. Rekabetçi oyun oynamıyorum. Klavye de her bastığım tuştan çat çut ses yapsın istemiyorum rgb aydınlatması olsun isterim güzel bir setim var.Mekanik klavye nedir...
  8. U

Çözüldü✓ 20-25k arası hazır sistem önerisi

İkinci el ilan atmak kurallara aykırı mı bilmiyorum 20kya 3080li sistem bulursun bir sürü sıfır almanın bi mantığını göremiyorum ben son 3 haftada fiyatlar dalga geçilir gibi arttı. Ddr4 sisteme çöp gibi parçalara 30k fiyat yazıyor siteler
  9. U

İlişkiyi sanaldan yürütmeye çalışan kızdan olur mu?

Seni allah ateşlerden almış hocam bu konudan gördüğün cevaplarla 😂
  10. U

odamı nasıl serinletirim

Klima dışı bir çözüm yok aga olsa herkes yapar
  11. U

DOLANDIRILDIM VE OLANLAR OLDU

pta konsol dediğiniz ne bilmiyorum ama anladığım kadarıyla yüksek bir meblağa değil. Bu dediğiniz aksiyonlu işler de öyle 3-5 kuruşa yapılacak uğraşılacak işler değiller. Adam dediğiniz gibi dolandırıcıysa sizin numaranızı da başkalarına veriyor olabilir bana burdan ulaşın diye. Ne olursa olsun...
  12. U

Ailemizib icindeki durum normalmi

Normal hocam günümüz şartlarında bir şey sahip olmayı bırakın ev geçindirmek dahi çok zor. Sosyal hayattan kastınız ne tam anlamadım ama Bu arkadaşın da dediği gibi istediğiniz, hayal ettiğiniz, yukarıda gördüğünüz hiçbir şeye hayat boyu yetişmek mümkün değil. Her şey para ve para olmadan...
  13. U

İş yerinde müdürüme yanlış bir cümle kurdum ne yapmalıyım

Hocam biraz anksiyetik bir soru olmuş. Bu tür şeyleri günlük hayatınızda çok düşünüp kuruntu ediyorsanız bir psikatrla görüşmenizi tavsiye ederim
  14. U

Oyunlardan artık eğleniyor musunuz?

Hocam bi ara bana da geldi bu hissiyat şimdi yeniden pc aldım hala aşırı keyif alıyorum. Oyunların genel olarak şaşırtabilirliği düştü. Bence klavye mouse ile yapılabilirlikte limitine geldi artık her oyun türü oynanış olarak. O yüzden grafik yarışı başladı. Hikaye anlamında da hangi oyunun...
  15. U

Öneri NIKE Türkiye'ye online siparişi kapattı.

? :D
Geri