Varmer isimli üyenin son içerikleri

1. V

İncehesap geç kargolama süreci

aynı sorunu yaşıyorum bu durumu savunmanız okadar saçmaki,satış sayfasında EN GEÇ 4 GÜN İÇİNDE KARGODA denmesine rağmen 4gün kargolanmayınca müşteri hizmetlerine yazdım ve cevap olarak bianda bu sürenin 5 gün olduğunu en geç 5. günde kargolanacağını söyledi 5. gün oldu yine yazdım akşamına bana...
  2. V

Sizce bu sistem nasıl

neyin kötü olduğunu açıklarsan düzeltmeye çalışssam güzel olur
  3. V

Sizce bu sistem nasıl

yada bu şekilde bi sistem
  4. V

Sizce bu sistem nasıl

Bu kasayla beraber 90k yapıyo tüm setup psu sıkıntımı çözermi bide sadece beyazı var şaka gibi
  5. V

Sizce bu sistem nasıl

Ram 32 zaten ama psuyu anındamı değiltirmem gerek bikaç ayda olsa idare etmezmi ya en azından maddi açıdan bi nefes alıp sonra alsam psuyu
  6. V

Sizce bu sistem nasıl

Sadece oyun için toplamıyorum bu sistemi 7800x3d daha az çekirdeği yüzünden benim için doğru bi değişim olmaz soğutucuda bu işlemciye gayet yeterli gibi kasa konusunda çok haklısın tek tek toplamaya ne gönlüm var ne ruhum oyüzden hazır sistemin rahatlığıyla beraber bukadar oldu aşşağı yukarı...
  7. V

Sizce bu sistem nasıl

Kasa zaten 80k ya denk geliyo nasıl daha iyisini toplarım tek amacım en yüksek fps değil sanal makine kullanmam gerekiyo hatta bazen sanal makineler
  8. V

Sizce bu sistem nasıl

gemini ile yavaş yavaş sabırla dizdim her şeyi ekran kartımı kesinlikle 5070ti istiyorum
  9. V

Yardıma ihtiyacım var pek bir bilgim yok risk alma şansımda yok bütçemde kısıtlı

ben dlss 4ü istiyorum ya ekran kartım 5070ti olmalı bence
  10. V

Yardıma ihtiyacım var pek bir bilgim yok risk alma şansımda yok bütçemde kısıtlı

oyun olarak arada valo atarım e bide gta6 çıktığındada doya doya oynamak isterim sistemi çoğunlukla yazılım ve tasarımlar için kullanıcam orta ayarda olması lazım sistemin nasıl bir şey kurabilirim bu bütçeye bundan vazgeçebilirim anında gerçekten bilgim yok 1756131063 overclock ne bilmiyorum
  11. V

Nasıl bu sistem bütçemin çok az üstünde ama problem değil lütfen bu garibana yardımcı olun anakart filan uyumlu mu?
Geri