Sizce bu sistem nasıl

Varmer

80+
Reaksiyon skoru
2
gemini ile yavaş yavaş sabırla dizdim her şeyi ekran kartımı kesinlikle 5070ti istiyorum
s.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tek tek toplarsan çok daha ucuza geliyor ve parçaların da kalitesini arttırabilirsin. Örneğin kasanı değiştirmek gibi. Frisby çok kaliteli bir marka değil bence psu için, işlemciyi 7800X3D yapıp soğutucuyu da 240mm den 360mm ye çekebilirsin.

Kasa zaten 80k ya denk geliyo nasıl daha iyisini toplarım tek amacım en yüksek fps değil sanal makine kullanmam gerekiyo hatta bazen sanal makineler

Kasa zaten 80k ya denk geliyo nasıl daha iyisini toplarım tek amacım en yüksek fps değil sanal makine kullanmam gerekiyo hatta bazen sanal makineler
Yüksek fps alırsın da yine tek sebep o değil psu bence muamma ayrıca işlemci soğutucusu da 360mm çok daha iyi olur bence.

Sadece oyun için toplamıyorum bu sistemi 7800x3d daha az çekirdeği yüzünden benim için doğru bi değişim olmaz soğutucuda bu işlemciye gayet yeterli gibi kasa konusunda çok haklısın tek tek toplamaya ne gönlüm var ne ruhum oyüzden hazır sistemin rahatlığıyla beraber bukadar oldu aşşağı yukarı sadece kısa bi süre içinde güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum oda nazarlığı olsun

İşlemcin güzel RAM i 32 yap. Kule tipi hava soğutma alabilirsin. PSU değiştir.

Ram 32 zaten ama psuyu anındamı değiltirmem gerek bikaç ayda olsa idare etmezmi ya en azından maddi açıdan bi nefes alıp sonra alsam psuyu

4700.webp

Bu kasayla beraber 90k yapıyo tüm setup psu sıkıntımı çözermi bide sadece beyazı var şaka gibi

neyin kötü olduğunu açıklarsan düzeltmeye çalışssam güzel olur

tek tek toplayıp almak iyi olmuş öbür türlü daha pahalıya gelirdi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,909
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN