İncehesap geç kargolama süreci

Dostum salı günü sipariş verdim yoğunluk anlamam ben tutamiyacakları sözleri vermicekler o zaman o siparişin altında en geç 3 gün içinde kargoya verilir yaziyorsa 3 gün içinde kargoya verilicek anladın mı?
Dayi sen avrupada yaşadığını filan mı zannediyon Allahın türkiyesinde sen neyin zamanında yapıldığını gördün ? bide adamlara böyle konuşman gerekirken burda hislerini vurmana ne gerek var ?

Dayi sen avrupada yaşadığını filan mı zannediyon Allahın türkiyesinde sen neyin zamanında yapıldığını gördün ? bide adamlara böyle konuşman gerekirken burda hislerini vurmana ne gerek var ?
Normalleştiren sizlersiniz tepkinizi koyucaksiniz admalar yalan pazarlama yapiyor dua et daha uzun surmedi mesajlari geliyor bana 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi emin ol ben yedim, babamda zaten istemiyordu agzina meze olduk. Sabah aksam itopya yetkili servisiyle yasadim
Kankam geçmiş olsun bidahakine magzaya gidip toplicam bende internetten olmuyor bu iş

Normalleştiren sizlersiniz tepkinizi koyucaksiniz admalar yalan pazarlama yapiyor dua et daha uzun surmedi mesajlari geliyor bana 😂

Kankam geçmiş olsun bidahakine magzaya gidip toplicam bende internetten olmuyor bu iş
topladığınız sistem nasıl

Tesekkur ederim abi

Dostum salı günü sipariş verdim yoğunluk anlamam ben tutamiyacakları sözleri vermicekler o zaman o siparişin altında en geç 3 gün içinde kargoya verilir yaziyorsa 3 gün içinde kargoya verilicek anladın mı?
tamam firmayı ara siz 3 iş günü içerisinde kargoya verilecek demişsiniz ama vermediniz de siparişini iptal et. git başka yerden al.
hayatında hiç bir yere geç kalmadın mı? 10 dakikaya oradayım dersin yolda kaza olur pat yarım saat trafikte kalmışsın. olabilecek şeyler bunlar. bazen bazı şeylere anlayışlı, olumlu yaklaşmak gerekir. adamlar şirkette oturup kerpeten nickli bir eleman sipariş vermiş bunun kargosunu hemen vermeyelim de evinde kudursun eheheheh falan mı yapıyorlar sanıyorsun? sabit bir sistemi almamışsın. ekstra özelleştirmeler yapmışsın. belki senin sonradan eklediğin veya değiştirdiğin parçaların tedarik sorunu var, belki o ürünün üretici firması incehesap'a ürünü geç yolladı vs vs. milyonlarca ihtimal olabilir. hafta sonu zaten kargo firmaları çalışmıyor. her türlü bekleyeceksin.

tamam firmayı ara siz 3 iş günü içerisinde kargoya verilecek demişsiniz ama vermediniz de siparişini iptal et. git başka yerden al.
hayatında hiç bir yere geç kalmadın mı? 10 dakikaya oradayım dersin yolda kaza olur pat yarım saat trafikte kalmışsın. olabilecek şeyler bunlar. bazen bazı şeylere anlayışlı, olumlu yaklaşmak gerekir. adamlar şirkette oturup kerpeten nickli bir eleman sipariş vermiş bunun kargosunu hemen vermeyelim de evinde kudursun eheheheh falan mı yapıyorlar sanıyorsun? sabit bir sistemi almamışsın. ekstra özelleştirmeler yapmışsın. belki senin sonradan eklediğin veya değiştirdiğin parçaların tedarik sorunu var, belki o ürünün üretici firması incehesap'a ürünü geç yolladı vs vs. milyonlarca ihtimal olabilir. hafta sonu zaten kargo firmaları çalışmıyor. her türlü bekleyeceksin.
İncehesap sponsorlugun mu var dostum siparişi bu kadar gec hazirlayan firma aninda parayi iade mi edicek saniyorsun 2 hafta param iade edilsin diye mi beklicem bide 😂 demek istedigim şey madem aksaklik oluyor gecikiyor o sitendeki en gec 3 günde kargoda palavrasini kaldiricaksin babasinin hayrina mi topluyor sistemi parasini vermiyor muyum ben ? Bide yalvaricak miyim nolur sistemimi 2 hafta içinde kargoya verin diye müşteri hizmetlerine ulaşmak bile dert bunların yarın verdiler verdiler veremediler iptal edicem zaten onlarin keyiflerini beklicek halim yok dostum

aynı sorunu yaşıyorum bu durumu savunmanız okadar saçmaki,satış sayfasında EN GEÇ 4 GÜN İÇİNDE KARGODA denmesine rağmen 4gün kargolanmayınca müşteri hizmetlerine yazdım ve cevap olarak bianda bu sürenin 5 gün olduğunu en geç 5. günde kargolanacağını söyledi 5. gün oldu yine yazdım akşamına bana bi önceki gün gönderilmiş aynı mesajı kopyala yapıştır attılar ardında bugün 5. gün olduğunu ve göndermediğiklerini söylediğimde sözde bir özür dileyip hemen gönderileceğini söylediler araya hafta sonu girdi 6. gündeyiz saat 19.00 ve elbette bugünde gönderilmedi 100bine yakın bi ücret ödedim benim için gerçekten büyük bir ücret bu durumu onlarda insan gecikebilirler gibi saçma şekilde yorumlamak garip bu durum daha çok bi kafeye gidip güzel bi kahve söyleyip o kahvenin hemen geliceğini söylediklerinden sonra o kahvenin 4 saat sonra hazırlanması ile AYNI ŞEY saçmalık ve büyük bir saygısızlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,889
Üyeler
183,026
Son üye
mege.
Geri