Hocam şimdi keycaps alırken iki şeye dikkat edin. İki farklı düzene sahip klavyeler var. Birisi ANSI düzen birisi ISO düzen. Bu iki düzeni en kolay ayırt...
ben güvenemediğimden dolayı ve kulaklık ve mouse da logitech diye logitech pro x tkl rapid bakmıştım fakat bi minik düşündürdü fiyatı bu türlü markaların...
senin dediğinde olabilir belki arada hatalı ürünlerde olabilir cünkü hala hyperxi salmayan birçok adamda var ama ben riske atmak istemem açıkcası risk az da...
ya hocam bunlar nedense bana korku veriyolar geleneksel marka olmadıkları için sanki elimde 1 2 sene sonra patlıcakmış gibi geliyolar. ve ayrıca internetten...
Aslında konu sahibi için ve bazı düşük fiyatlı modellere bakanlar için yazmıştım, tabii segment fark etmeksizin sorun yaşatabilir. Kurtulmak en iyisi olmuş...
ben 3 veya 4 sene önce vatandan almıştım ama neresinden tutarsanız tutun her şeyiyle eksisi olan bir kulaklık kendisi o zamanın tek artısı olarak size...
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-asus-rog-strix-fusion-300-led-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,253382072.html
ne yazıkkı hiç de düşük bütçe...