Vextro isimli üyenin son içerikleri

1. V

Çözüldü✓ Yeni Sistem Dizdim Nasıl Olmuş?

Eyvallah daha iyisi sizlerin olsun
  2. V

Aldım kuracağım gelsinler 1780524904 Eyvallah, Daha iyisi senin olsun 1780525028 Evet ssd fiyatları ile çok oynadılar, birazda pahalı olmasının sebebi taksitli olması :) 1780525053 Canavar gibi monitör neden olmamış 1780525146 Eyvallah 1780525176 Evet beyazın ayrı bir aurası var
  3. V

Beyaz aradığım için ekran kartında f/p kalmam gerekti ayrıca dolu bir kart diye düşündüm kral performans farkı yok gibi birsey zaten 1780516689 Eyw karsim
  4. V

Sizce nasıl olmuş sistem (bakması kolay olsun diye yapay zekaya görsel yaptırdım söyleyecek arkadaşlar için)
  5. V

Çözüldü✓ Bu Psu Alınır mı Yoksa Tavsiye Verir Misiniz

Evet beyaz arıyorum birkaç yorum gördüm sesi çok çıkıyor diyorlar ama tamda netleştiremedim
  6. V

Çözüldü✓ Bu Psu Alınır mı Yoksa Tavsiye Verir Misiniz

Enermax Revolution Iı White 850W 80+ Gold Pcie 5.1 Full Modüler Atx 3.1 Güç Kaynağı (ERV850G-AHG-MAC-W) Fiyatı 5700 lira Alınmaz diyorsanız bu fiyatı fazla aşmadan tavsiye verebilir misiniz
  7. V

Çözüldü✓ Bu Sistem Alinir mi Fiyat Olarak Nasıl

Bilerek beyaz diziyorum teşekkürler
  8. V

Sizin söylediğiniz ssd ye bakıyorum hala dram varsa onu alacağım biraz araştırdım. Ama dram var diye sadece 1 yerde yazıyor diğerlerinde yok yazıyor siz dram olup olmadığını biliyor musunuz
  9. V

[H3 id='Enermax+REVOLUTION+III+1000w+ve+850w+lik+var+onlardan+birini+seeceim.+Hala+sv+ve+hava+konusunda+kararszm+biraz+temsili+duruyor+orda+']Enermax REVOLUTION III 1000w ve 850w lik var onlardan birini seçeceğim. Hala sıvı ve hava konusunda kararsızım biraz temsili duruyor orda 😄 [/H3]
  10. V

Ramlari viper CL30 6000MHZ ile değiştirdim fiyat olarak da 23 e denk geldi. Ssd kingston kalitesini göz ardı edemedim ondan seçtim teşekkür ederim 😄
  11. V

Viperlar ile daha iyi oldu hem CL30 hemde sistemin fiyatı azaldı. Sistemin fiyatını aynı ayarlarda daha uygun parçalar ile düşürebilirsem iyi olur teşekkür ederim
  12. V

Teşekkürler kolaylık olsun diye yaptım tek görsel de parçaların gözükmesi için
  13. V

Evet haklısın bende onu düşünüyorum nasıl alırım diye 😅 topladığım siteler 6 takside kadar veriyor
  14. V

CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz DDR5 C36 1,35V Ram AMD EXPO (CMH32GX5M2E6000Z36W)
  15. V

Teşekkürler, daha iyi oldu
Geri