Ben de diyorum monitör ayağı bir garip. Aynısını kullandım daAlıntıyı görüntüle
Sizce nasıl olmuş sistem (bakması kolay olsun diye yapay zekaya görsel yaptırdım söyleyecek arkadaşlar için)
Beyaz aradığım için ekran kartında f/p kalmam gerekti ayrıca dolu bir kart diye düşündüm kral performans farkı yok gibi birsey zatenBen de diyorum monitör ayağı bir garip. Aynısını kullandım da
Güzel sistem. Anakart daha güncel yonga olsaydı daha iyi olurdu sanki.
Eyw karsimho karşim güzelmiş
Aldın mi parçaları, kurdun mu kuracak mısın.Beyaz aradığım için ekran kartında f/p kalmam gerekti ayrıca dolu bir kart diye düşündüm kral performans farkı yok gibi birsey zaten
galiba beyaz sistem seviyorsunuzAlıntıyı görüntüle
Sizce nasıl olmuş sistem (bakması kolay olsun diye yapay zekaya görsel yaptırdım söyleyecek arkadaşlar için)
Hocam KC3000 niye 10k ben hala oraya takıldım çok pahalı normalde 8-8.5 arası bir ssd.Alıntıyı görüntüle
Emeğine sağlık darısı başımıza ")Alıntıyı görüntüle
Aldım kuracağım gelsinlerAldın mi parçaları, kurdun mu kuracak mısın.
Eyvallah, Daha iyisi senin olsunEmeğine sağlık darısı başımıza ")
Evet ssd fiyatları ile çok oynadılar, birazda pahalı olmasının sebebi taksitli olmasıHocam KC3000 niye 10k ben hala oraya takıldım çok pahalı normalde 8-8.5 arası bir ssd.
Canavar gibi monitör neden olmamışO Monitör olmamış.
EyvallahGayet güzel sistem olmuş.
Evet beyazın ayrı bir aurası vargaliba beyaz sistem seviyorsunuz