Temas etse bile iletken değil bir sorun olabileceği sanmıyorum oyüzden.
1744472406
Arkadaşlar bilgisayar mucizevi bir şekilde kendi kendine düzeldi. 1000...
Normal hocam bi sıkıntı yok kendisi ayarlıyor zaten, yakın zaman önce ben de afterburner indirdim msi center indirdim, başka bir fan uygulaması daha...
Anakart değişebilir bios sıkıntısı yaşayabilirsin, zaten üstte atılmış.
Güç kaynağı 650 çalıştırır ama 750w alman daha sağlıklı ve biraz daha kaliteli bir...
Yeterli ben şuan 7800xt 7500f ile 650 kullanıyorum ama 750w veya 850w alman daha iyi olur. 650w psuda sürekli üst limitte çalışır, fazla ısınır, fan sesi...
66k'ya geldi. upgrade yaptım direk onu almadım. normalde kasa frisby'dı işlemci ryzen 5 7500F idi. anakart giriş seviseydi. Bunları yükselttim. Normalde...
O sistem o kadar kalitesiz bir PSU'ya emanet edilmez. PSU sistemin en önemli parçası bana göre bütçe arttırma imkanın varsa kaliteli bi PSU al kafan rahat...
Hocam sistem güzel fakat PSU version 1 mi version 2 mi? geldiğinde seri numarasından kontrol edelim. Eğer 1. versiyonsa hiç kullanmayın satın, versiyon 2...
Hocam pahalı bence ikinci el bir sisteme göre. Ayrıca sistem upgrade için müsait değil o ekran kartına 5600 gitmez kesinlikle darboğaz yaşarsın yükseltmek...