Chatgpt matematik gibi derslerde özellikle yeni nesil soruları doğru çözse bile çözümü anlamak için galiba bayağı temelin çok iyi olması gerekiyor. Asla Kunduz'un yerini tutamaz Chatgpt. Kunduz da herhangi bir sorunun çözümünü isterseniz farklı farklı 4-5 eğitmenden alabilirsiniz. Zaman zaman...
Son zamanlarda adını duyduklarım incelemenizi öneririm:
İlerlet.com (koçluk, rehberlik var..)
Kunduz.com (soru sorma var, rehberlik, vb..)
Puan eğitim
Belki çok popüler değil ama belki de kalitelidirler. Yorumları incelemek lazım. Varsa deneme üyeliği başlatmalı vb...
Başarılar diliyorum sınava...
28 yıl görev yapan bir başöğretmen normalde 48.000 alırken (ek ders hariç) emekli olunca 22.700 alabiliyor.. Eğer emekli öğretmenin maaşı artmazsa olacakları yazıyorum;
1- Öğretmenler 65 yaşına kadar asla emekli olmazzz! Olamaz..
2- Buna bağlı olarak atamayı bekleyen öğretmenlerin atama...
Eğer sorunun çözümünü formül kullanmadan formüle götüren temel bilgileri kullandıysanız öğretmen hatalı bence. Aslında formüle mahkum etmek öğrenciyi yanlış bir öğretim yöntemi.
Geometri de eski tip çok zor sorular olan kaynaklarla zamanınızı harcamayın derim...Özellikle yeni tarz soruların çok olduğu kaynaklara yönelin. Ancak en önemli nokta üçgenler konusu en güzel şekilde öğrenilmeden dörtgenlere geçmeyin...Temel kurallar mutlaka çok iyi bilinmeli
Kunduz soru çözüm uygulaması bu yıl hem paket sayını artırdı hem de tüm paketlerde sınırsız soru sorulabiliyor.
Öte yandan 2023-2024 yılında kunduz indirim kodlarını fiyatlarla orantılı olarak güncelledi. Hatta bir önceki yıla göre epey artırıldı diyebiliriz. Tabi şunu da belirtmek lazım, her...
Tebrikler, her şey tek sayfada...Süper ..Başarılar diliyorum... Çok işime yarayacak
1706373894
Şunu sorduğumu belirteyim, kendi kendime, :"Bunu nasıl başarmışlar?" :)