Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
edebiyattan girmedi
ilk teşekkürüm hep taktirdi !!!
diferansiyelden 14 final notumlar ff
Babalar bütlere kalır
edebiyattan girmedi
Ortalama 91. Din ortalamam 75. Okuldaki ateist çocuk bile benden yüksek aldı
hocam bnce o ateist değil !Ortalama 91. Din ortalamam 75. Okuldaki ateist çocuk bile benden yüksek aldı
mit ajanı bencehocam bnce o ateist değil !
Bazı okullarda hoca orta okula toplama soruyor kuzenimin hocasıda sınıfa sinirlenmiş herkese 30 vermiş bu yüzden kötü ne denetim var ne bir şey anca 2/3 yılda öğrenilebilecek bilgiyi 4 yıla yayıp günümüzün yarısını çalan bir sistem varÖğrenci arkadaşlar bana kızmasın, herkes taktir kazanmış ve ben şaşırdım açıkcası bizim zamanımızda 70 almak bile lükstü şimdi sabahtan akşama kadar oyundan başını kaldırmayan kuzenim taktir aldım diyince garip geldi, eğitim zor felan diyordunuz ben anlamadım 96 ortalama alıyonuz neyi zor bu eğitimin ? eğer bu kuru gürültüyse gerçekten asıl zor eğitimi biz görmüşüz birtek bizemi geçirdiler bu lisede arkadaşlar.
2000 ve öncesi okuyorsa bu yorumu bi yazsın eğitim bizde daha zor değilmiydi hocam öğretmenler bedava not dağıtmış resmen, devamsızlık dışında sınıfta kalan görmedim güncel nesilde.
Onur belgesi için disiplin cezası olmaması gerekiyor diye biliyorum. Onun dışında belge alamasanız bile istenirse verilebiliyor. Üstün başarı belgesi o dediğin.3 yıl ard arda taktir gerek miyor mu