karnede ne aldınız?(19.01.24)

GAGt7LwXUAADxBn.jpg

12.sınıfım 4 yıllık lise hayatımda ilk defa taktir aldım. Ha bide onur belgesi aldım.

Öğrenci arkadaşlar bana kızmasın, herkes taktir kazanmış ve ben şaşırdım açıkcası bizim zamanımızda 70 almak bile lükstü şimdi sabahtan akşama kadar oyundan başını kaldırmayan kuzenim taktir aldım diyince garip geldi, eğitim zor felan diyordunuz ben anlamadım 96 ortalama alıyonuz neyi zor bu eğitimin ? eğer bu kuru gürültüyse gerçekten asıl zor eğitimi biz görmüşüz birtek bizemi geçirdiler bu lisede arkadaşlar.

2000 ve öncesi okuyorsa bu yorumu bi yazsın eğitim bizde daha zor değilmiydi hocam öğretmenler bedava not dağıtmış resmen, devamsızlık dışında sınıfta kalan görmedim güncel nesilde.

ne karnesi sınava girdim bugun

Öğrenci arkadaşlar bana kızmasın, herkes taktir kazanmış ve ben şaşırdım açıkcası bizim zamanımızda 70 almak bile lükstü şimdi sabahtan akşama kadar oyundan başını kaldırmayan kuzenim taktir aldım diyince garip geldi, eğitim zor felan diyordunuz ben anlamadım 96 ortalama alıyonuz neyi zor bu eğitimin ? eğer bu kuru gürültüyse gerçekten asıl zor eğitimi biz görmüşüz birtek bizemi geçirdiler bu lisede arkadaşlar.

2000 ve öncesi okuyorsa bu yorumu bi yazsın eğitim bizde daha zor değilmiydi hocam öğretmenler bedava not dağıtmış resmen, devamsızlık dışında sınıfta kalan görmedim güncel nesilde.
Bazı okullarda hoca orta okula toplama soruyor kuzenimin hocasıda sınıfa sinirlenmiş herkese 30 vermiş bu yüzden kötü ne denetim var ne bir şey anca 2/3 yılda öğrenilebilecek bilgiyi 4 yıla yayıp günümüzün yarısını çalan bir sistem var

Artık taktir yada teşekkür almanın bir önemi kalmadı, çünkü o kadar değersizleştirildi ki, ah o eski yıllar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,291
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri