WumSi isimli üyenin son içerikleri

1. W

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 5 Active 1.099 TL

kalori takip özelliği nasıl bilen var mı *
  2. W

En Hafif Windows Nedir

onu nasıl öğrenebilirim hocam
  3. W

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

pazaramayı açınca üzgünüz engellendiniz diyor bilen var mı ?
  4. W

Online Oyun Dışında Oyun Oynayamamak.

bende de aynı durum var 1 saat rdr2 oynayayım diyorum zaman geçmiyor arkadaşlarla cs2 girelim diyoruz bi bakmışız gecelemişiz.
  5. W

Yardım CS2 oyuncular takıla takıla ilerliyor

bende de aynı sorun var bilen var mı
  6. W

Netspeed vdsl nasıldır sizce

HOCAM MİLENİDEN GEÇTİM 3 AY BİTSİN DİYE GÜN SAYIYORUM MAALESEF BENDE DURUMLAR BU SİZDE NASIL OLUR BİLEMEM
  7. W

Öneri Netspeed davet kodu ilk atanı kullanırım

valla mileniden geçtim pişmanım 3 ay zorunlu durmam lazımmış biter bitmez baba vın çok yavaş ve inanılmaz derecede kopma yaşıyorum 1745421263 e devletten geçiş yaptım direk dün mileniydi bugün netspeed gibi oldu hiç bir şey değişmedi yani kablo aynı her şey aynı ilk günden beri durum bu...
  8. W

Cs2 armory pass kasa açmak için anahtar şart mı ?

anladım teşekkür ederim 1744250303 teşekkür ederim hocam
  9. W

Cs2 armory pass kasa açmak için anahtar şart mı ?

yeni kasayı 2 yıldız karşılığında alınıyor gözüküyor acaba bunu açmak için yıldız harcayabiliyor muyuz. ona göre alıcam pass
  10. W

Yardım Mouse Önerisi 850tl Bütçe

1000tl ye çıkabilirse https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZTZCX9Y?ref=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_HNSWVMNA6EM688482HF4&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_HNSWVMNA6EM688482HF4&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apin_dp_HNSWVMNA6EM688482HF4&th=1 önerebilirim
  11. W

Mileni.com pahalandı tavsiye verir misiniz

valla hocam ben memnunum 1 kere bir sıkıntı yaşadım oda binadan kaynaklıymış ilk geçtiğim dönem olmuştu geldi kabloları yenilediler 350tl ödemiştim galiba ondan sonra sorunsuz kullanıyorum türknetin verdiği değerin yaklaşık 3 katını alıyorum. bunun nedenini bilmiyorum altyapıları farklı galiba...
  12. W

LİNKTEN kontrol ettim hocam ama altyapım maalesef desteklemiyor böyle bir kampanya sunuyor ama mantıksız bence
  13. W

comnetten bahsediyor reis galiba
  14. W

doğrudur hocam ama maalesef altyapım vdsl desteliyor bu altyapıda bir bilginiz var mı
Geri