Öneri Netspeed davet kodu ilk atanı kullanırım

cagdascelebi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
792
Merhaba
Netspeed e abone olacağım ilk davet kodunu atanı kullanırım. Sorarlar mı bilmiyorum ama isim soy isim yazmanız da iyi olur.

Hangisine düşelim sen söyle :D
valla mileniden geçtim pişmanım 3 ay zorunlu durmam lazımmış biter bitmez baba vın
çok yavaş ve inanılmaz derecede kopma yaşıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla mileniden geçtim pişmanım 3 ay zorunlu durmam lazımmış biter bitmez baba vın
e devletten geçiş yaptım direk dün mileniydi bugün netspeed gibi oldu hiç bir şey değişmedi yani kablo aynı her şey aynı ilk günden beri durum bu aradım kaç kere bizde değerler normal gözüküyor diyor

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

e devletten geçiş yaptım direk dün mileniydi bugün netspeed gibi oldu hiç bir şey değişmedi yani kablo aynı her şey aynı ilk günden beri durum bu aradım kaç kere bizde değerler normal gözüküyor diyor
Bende hiç bir sorun yok. 8ms alıyorum 8 aydan beri tek bir kopma veya yavaşlama yok.

NTGERR66TN

bende bugün gecicektim bakınıyorum kaç lira 100 vdsl

Soz zamanlarda netgsmde çok sorun görüyorum 2. bir comnet vakası olabilir ona geçmeyin
2-3 fazla verin Turknete,Türktelekoma geçin.

Türknet hızın 100mbps üstünde ise iyi.
Türk Telekom ise pahalı.
120-130 civarı veriyor fiberde de
Türktelekomda pahalı olsada en stabili o oluyor.
Bİr de TUrknet pingleri türktelekoma nazaran daha fazla 7-8 fark ediyor bazı oyunlarda.

turknettim zaten milenoya gectim ucuz diye buda 600 lira yaptı şimdi arayistayim gene turknet görünüyor bize

Geri