Merhaba arkadaşlar bugün Sapphire Nitro+ RX 9070 XT aldım ama driver kurup girdim software aşırı donuyor sebebi nedir? Videosunu da çektim buda videosudur.
Merhaba arkadaşlar Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı aldım. İkinci el midir acaba? Termal macun kalıntısına benzer bir leke var ve arka backplate de...
Youtuberlar sağolsun aman hemen alın, yok şöyle artacak, kafanızı taşa vurursunuz, alın köşede dursun, bidaha bu fiyata bulamazsınız vs vs bol keseden...
Özellikle Nvidia tarafında fiyatlar uçtu gitti. Kasımdan önce indirim dönemlerinde 40 bin altına satınlan 5070 Ti'ın en giriş seviyesi modelleri bile 48 -...
Evet hocam bazı insanlarda doğal yetenek var sisteme bakmıyor arkadaşımda ekran kartı bile yoktu apu sistemdi ama valoda radyanta doğru gidiyordu ya adamda...
Lol’e başlayacağıma kadar iyiydi. Lol için sisteme para verilmez en uygunu alıp geçilir. 1660 ti ryzen 5 3600 lü sistemde senelerce lol oynadım hiç sıkıntı...
Hocam Nvidia düşünmez iseniz Sapphire Nitro+ RX 9070 XT düşünün çok iyi karttır ve çok estetik Rog Astral e benziyor RGB ışığı AMD daha ne yapsın yav 😂
Merhabalar,
50 serisi çıktığından beri bu tarz testleri paylaşıyorum. RX 9070 XT için de birkaç modelin testleri geldi.
Genel olarak sıcaklıklar güzel...
en iyi modellerden birini aldınız hocam zaten rahat olun sapphire en iyi amd kartı üreticisi demek kötü olmaz adamların giriş seviye pulse kartlarının bile...