Xpyy isimli üyenin son içerikleri

1. X

Yardım Maks 3 veya 3.5kya Kablosuz Kulaklık Önerisi

yok ben o tarz hiç sevmiyorum ama güzel önerdiğin varsa kulaklık önerir misin benim düşündüğüm mchose v9 pro var iyi mi? değil mi bilmiyorum
  2. X

Yardım Maks 3 veya 3.5kya Kablosuz Kulaklık Önerisi

Maks Bütçem 3.5 k falan zorlarsam oda normalde 3k güzel kaliteli esnek çıkarılabilir mikrofon vb özellikli
  3. X

Gaming Gecesinden Hangi Kulaklık Alınır

maks. 3k bütçem zorlasam 3.5k anca [H3 id='URLhttpswww.incehesap.comsteelseriesSteelserieURLs+Articks+Nova+5+Belki+dermi+veya+alnabilecek+gzel+kablosuz+daha+ncelikli+olarak+nerirmisiniz']Steelseries Articks Nova 5 Belki düşermi veya alınabilecek güzel kablosuz daha öncelikli olarak...
  4. X

Bu Kulaklılar Alınır Mı? İyi mi?

yukarıdaki kulaklıklar nasıl peki hangisi daha iyidir
  5. X

Maks 1.5k ya kablosuz kulaklık oyun için çoğunlukla bu alınır mı

jbl quantum 3 kullandınızmı 1760024925 çok fazla öyle oynamıyorum jbl quantumda gönlüm kaldı gibi alırsam pişman eder mi? 1760024962 sizin önerdiğiniz nedir benim için kulaklık olarak
  6. X

gamepowera pek güvenemiyorum kendini baya rezilt etti piyasada 1760018163 gaming gecesinde iyi bişey çıkarsa bu konuya mesaj atar mısınız size zahmet
  7. X

kabloluda öneriniz nedir en fp 1760016628 şık güzel mikrofounu söküp takılır veya küçltüp büyültülebilen
  8. X

jbl quantum 350 alıyom oz man
  9. X

JBL Quantum 350 Wireless Alınır mı?

maks bütçe 3 oyun agırlıklı kullanıcam kablosuz almam şart çünkü rahatlık açısından serbestim kabloluda alan daralıyor sizin öner diğiniz varsa atarmısınız
  10. X

h3 alıyorum o zaman beğenmessem iade ederim zaten
  11. X

hangi kulaklığa demiştiniz
  12. X

bütçemi aşıyor hocam ama
  13. X

sizin öneriniz ne bu 3k fiyat bandında mchose bilindik bir marka diye biliyorum anlıyorsanız yaredımcı olur musunuz
  14. X

[H3 id='Mchose+V9+Pro+HW-V9-5+Beyaz+7.1+KabloluKablosuz+Kulak+st+Oyuncu+Kulakl']Mchose V9 Pro HW-V9-5 Beyaz 7.1 Kablolu/Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı[/H3] https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-mchose-v9-pro-beyaz-7-1-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1140666353.html...
  15. X

Konu kapanmıştıri

konu kapanmıştır
Geri