Maks 1.5k ya kablosuz kulaklık oyun için çoğunlukla bu alınır mı

İlk defa böyle bir şikayet gördüğüm için garipsedim, yanlış anlamayın lütfen. Size hangi kulaklıklar konforlu hissettiriyor çok merak ettim. Arctis serisi hakkında ne düşünüyorsunuz mesala?
Kısa süreli deneyimlediklerim; Arctic 1, blackshark, jbl quantum,
Uzun süreler kullandıklarım; sn r-7 mesh, cloud stinger, rampage drop plusın yurtdışı versiyonu adını unuttum, cloud core, cloud 2

Unuttuğum da olabilir, konfor olarak hiçbiri rahatsız etmemişti.

Uzun süreler kullandıklarım; sn r-7 mesh, cloud stinger, rampage drop plusın yurtdışı versiyonu adını unuttum, cloud core, cloud 2

jbl quantum 3 kullandınızmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyun için alıyorsan bu bütçelerde kablosuz alma sakın. Kablosuz için en az 3.5k falan para ayirman lazım. Kaliteli bı kablolu al geç bütçe sadece bu kadarsa
çok fazla öyle oynamıyorum jbl quantumda gönlüm kaldı gibi alırsam pişman eder mi?

sizin önerdiğiniz nedir benim için kulaklık olarak

jbl quantum 3 kullandınızmı

çok fazla öyle oynamıyorum jbl quantumda gönlüm kaldı gibi alırsam pişman eder mi?

sizin önerdiğiniz nedir benim için kulaklık olarak
3 ten kastınız jbl quantum 350 yani kablosuz versiyonuysa hayır kablolu versiyonu kullanmıştım 100m2 olanı. Fena kulaklık değildi arkadaş almıştı birkaç gün bendeki cloud 2 ile takas etmiştik, merak ediyordum. Sonuçta cloud 2 nin daha iyi olduğuna karar verdim lakin alınabilir bir kulaklık alanı pişman etmez. Kablosuz versiyonu için yorum yapamıyorum malesef. Fakat şu öneriyi yapabilirim gerçekten kaliteli bir ürün almak lazım gecikme olmadan 4.2 kanalından kablosuz olarak gelen ses tatmin edici olmuyor. Oyun oynanır ama müzik dinlenmez.

1000tl ye Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 alsan daha iyi olur. (0 Rahibinden)

Geri