Ben w11 de hiç sıkıntı yaşamadım gayet akıcı ama sorun yaşıyorsan w10 bahsettiğin sorunların çoğunu çözer. Ama bana kalsa her zaman en güncel teknolojiden devam etmek lazım :)
Arkadaşlar 1000 satış oldu tabii ki para kolay kazanılmıyor ama yoğunluğun olduğunuda hesaba katmak lazım.Ben mağazadan teslim olarak almama rağmen cuma günü ancak alabildim ve tahmin ediyordum 2 iş gününde olmayacağını. Üstelik daha ürünler gelmeden yanlış ürün gelecek falan diye tahminde bulup...
Desteğin için teşekkür ederim hocam bios güncel değilmiş onu yapacağım şimdi :)
1658580244
Bios sürümünün yeni versiyonu bu ay başında çıkmış yeni alan arkadaşlar son sürüme bios için güncelleme yapabilir diğer her şey güncel durumda. Yeni alıp işlem yapacak varsa @drmsali09 verdiği linkler...
Ben mağazadan teslim olarak aldım bugün ama tahmin ediyordum 1 hafta süreceğini bugün özellikle daha yeni kurmuşlar benim sistemide mağaza teslim olmasına rağmen. 1000 stok var yoğun olduklarını tahmin ediyorum ama o zaman söz vermemeleri gerekiyor 3 iş günü diye o ayrı bir konu
Cidden mi ??? :) Çok sevindim şu anda pek anlamıyorum bios güncelleme chipset güncelleme falan öyleyse harika olur sevindirdin:) Sana da hayırlı olsun... Direkt oyunları falan indirip giriyoruz yani
Selam arkadaşlar ,az önce mağazadan teslim cihazı aldım. Akşama kuracağım fakat pek aşırı bilgili değilim ekran kartını vs takacağım fakat sonra ne yapmam gerekiyor kesin. Özellikle teslim alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Bios güncellemesi ve chipset güncellemesini yapmam gerekiyor mu ...
internette 100 liraya alınan key sahte olarak mı oluyor yoksa programlı olanlar mı sahte ? çünkü o zaman işletim sistemine herkesin 2-3k vermesi gerekiyor sanıırm :)
hocam nasıl o kadar uygun oluyor windows orjinali 1-2k civarı olmuyor mu ? eğer o fiyatlardaysa orjinal key ben de alayım çok ucuz geldi anlamadım. Birde hangi key alıyorum windows 11 home olarak mı pro olarak mı farkediyor mu ? yoksa w11 olarak alsam aynı mı hepsi ?