YılancıUsopp isimli üyenin son içerikleri

1. YılancıUsopp

35 kya sistem önerisi

Herkes 9060xt diyor ama bu adam cs2 oynayacağı için hiçbir işine yaramaz bu kart bence hocam. Rx 6600 bu oyun için yeter de artar bile 1080p'de. Bu mesajımı gören arkadaşlar da ilk mesajıma bakabilirler onun devamı niteliğinde söylüyorum ekran kartı tavsiyesini. 1753364371 Fps oyunu nedir? Adı...
  2. YılancıUsopp

35 kya sistem önerisi

Anakart: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b850-gaming-plus-wi-fi-amd-am5-atx-fiyati,903526941.html?_gl=1*jzh4yl*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjws4fEBhD-ARIsACC3d2_ZBFm7FtI5Em74qOilXPtygzYKmpKrPAMRQ1g7yaSmgxIvx_scY-waAoErEALw_wcB&gbraid=0AAAAADsWTCz4a6VDQdrOXOTGCi5tme6ul İşlemci...
  3. YılancıUsopp

Tek fanlı rtx 3080-2080ti alınır mı

Rx 580 kullanıcısı olarak söylüyorum hocam ses kafa ütülüyor. Valorantta fln öyle değil ama mesela bi rdr2 de uçak motoruna dönüşüyor kart.
  4. YılancıUsopp

Hocam boşverln bu tekfan işlerini işlerini yaw. Alın mis gibi normal ekran kartlarını.
  5. YılancıUsopp

Yardım Rx 580 8gb dvı çıkışlı sadece almalımıyım

Oyundan yeni çıktığında elini karta atınca çöl kumuna ayak basmış gibi hissiyat vermesi diyebiliriz hocam mesela😄
  6. YılancıUsopp

Ea fc 26 için değer mi

Fc 26 ilk çıktığında uzun bir süre indirim gelmez. Fc25 al bence hiç olmadığı kadar ucuzmuş fiyatı. Geçenki indirimde 800 küsüre gelmişti
  7. YılancıUsopp

Yeni ssd aldım hangi öğeleri taşıyayım?

Hocam öyle olur mu ki? Yani örneğin c diskine kurulu olan oyun d diskine atılır mı ki Sizin sorduğunuz soru da tam olarak bu sanırsam
  8. YılancıUsopp

Pubg sayesinde cs2 de daha iyi oynuyorum

Anakart h81 hocam yani ddr3 ramler falan. Valo için yetiyor ama 120, 150fps stabil.
  9. YılancıUsopp

Intel 4590 16gb ram rx 580 8gb eskiden kalma bi sistem.
  10. YılancıUsopp

Haklısınız hocam tek fanlı diyip geçmemek lazım uçak kaldırır tek başına😁
  11. YılancıUsopp

Pubg mouse kontrolü öğretiyor, çok iyi bir oyun. Silah sekerken mouse'u kontrol etmeye çalışıyorsunuz ve mouse kullanmada ustalaşıyorsunuz. Benim de sistemim kaldırsa keşke Pubg'yi. Belki ben de valoda daha iyi oynayabilirim.
  12. YılancıUsopp

10-15k arası bisiklet önerisi

Teşekkürler yorumun için.
  13. YılancıUsopp

Msi MAG 274CXF monitör için monitör kolu önerir misiniz

Şunlar olabilir gibi: https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-gameon-go-5336-17-32-inc-tek-kollu-amortisorlu-fiyati,1034010177.html
  14. YılancıUsopp

PC boştayken ki sıcaklık değerlerim normal mi?

Ha evet garanti kapsamında değilse AÇMAMASI gerekir bence de.
  15. YılancıUsopp

PC boştayken ki sıcaklık değerlerim normal mi?

Evinde bir tane küçük tornavida olması lazım ekran kartını açmak için. Ben de senin gibi bilmiyorken şu video baya yardımcı oldu
Geri