10-15k arası bisiklet önerisi

codcubiri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,437
26 jant üstü ama 27- 28-29 olursa daha iyi olur max 15k

boy kilon kaç hocam onuda yazarmısın yardımcı olacak kişilere rahatlık sağlar istediğin extra özellikler varsa da yaz

o zaman 27 olmaz 27.5-28-29 olması gerek artık bisiklet takip etmiyorum o yüzden vites takımı vs nasıl bilemiyorum

Ben de almayı düşünüyorum konuyu takipteyim. Size bir sorum olacak bisikleti ne için kullanacaksınız merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla biraz alakasız ama sizce eğlence için bisiklet mi yoksa rc araba mı daha çok keyif verir?

Ben de almayı düşünüyorum konuyu takipteyim. Size bir sorum olacak bisikleti ne için kullanacaksınız merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla biraz alakasız ama sizce eğlence için bisiklet mi yoksa rc araba mı daha çok keyif verir?
bisiklet bence rc arabayı 1 oynarsın 2 oynarsın sonra sıkılırsın he eğer arkadaşlarla vesaire yarışıcaksan rc araba ile sıkılmaya bilirsin bilmiyorum onu tam olarak ama bence tek başına bi aktivite arıyorsan bisiklet almalısın hem daha sağlıklı hemde fiziksel olarak bir şey yaptığın için keyif alma ihtimalin daha yüksek yani uzun süre keyif alman anlamında diyorum

bisiklet bence rc arabayı 1 oynarsın 2 oynarsın sonra sıkılırsın he eğer arkadaşlarla vesaire yarışıcaksan rc araba ile sıkılmaya bilirsin bilmiyorum onu tam olarak ama bence tek başına bi aktivite arıyorsan bisiklet almalısın hem daha sağlıklı hemde fiziksel olarak bir şey yaptığın için keyif alma ihtimalin daha yüksek yani uzun süre keyif alman anlamında diyorum
Teşekkürler yorumun için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,167
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri