11 Haziranı bekledim yazmak için. 11 Marttan bu yana 3 ay geçmiş. Bazen keşke diyorum keşke şu 3 ayı unutabilsem tamamen.
tekrar dillendirip kendimi üzmek istemiyorum fakat neler olduğunu yazayım. 8 martta bir kızla tanışmıştım. yazarken çok heyecanlıydım, genelde kızlara pek yazmaz sevgilim...
(denk geldim kendi konuma djdmfk) ahahahahahahahahaah hiçbir şeyin değişmediğine inanamıyorum. sene sonuna yaklaşıyoruz 11. sınıfa geçeceğim , 16 yaşımdayım.
bilgisayar alındı evet. yaklaşık 1 yıl önce uzaktan eğitim mevzusu olduğu için. tabii ki zor bir süreçti. o zamana kadar onlarca bilemedin...
Hocam proje tamamda bi sorun var. Mobilde bazı yerler kayıyor. Bi hocamla beraber bir türlü halledemedik. Kaynak kodu: En en aşağıda
<!doctype html>
<html lang="tr-TR">
<head>
<!-- saved from url=(0068)file:///C:/Users/unlen/Desktop/Proje%20Dosyalar%C4%B1/ProjeSon3.html -->
<meta...
Çok basit bir projem var.
Merhaba,
Bildiğiniz gibi şu zamanlarda derslerden uzağız ve her okul bir yöntem ile çözmeye çalıştı. Bizde dersleri Zoom'dan işliyoruz. Zoom'a geçen güncelleme geldi ve bütün dersler şifrelendi. Şifresiz derse giremiyorsunuz. Ee bütün şifreleri akılda tutmak imkansız...
Kullanan var mı alacağım?
https://www.hepsiburada.com/philips-spk9304-6400dpi-ambiglow-gaming-mouse-p-HBV00000SSKFP?magaza=Nano%20Teknoloji&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&gclid=CjwKCAjw4871BRAjEiwAbxXi23Z4FQ8ImD8oxISSmplj-fKBph0dNRJezso-x0en4gGRyuyf5CG6ExoCF24QAvD_BwE