Çok teşekkürler yardımlar için adam 50 TL fazla para almak için böyle bir şey yapmışta olabilir artık bilmiyorum ben zaten düşünmüyordum bios güncellemesi ile problem yaratacağını garip geldi adamın söyledikleri zaten bir başka AMD işlemcim olsaydı evde bilgisayarcıya danışmazdım..
Selam arkadaşlar, Gigabyte B450M S2H ile Ryzen 5 5600 çalıştıracağım. Bios güncellemesi ile çalışır dedi arkadaşlarım lakin bilgisayarcı eğer bios güncellemesi ile kullanırsam performansı tam anlamıyla alamayacağımı ve hata yaptığımı söyledi bende böyle bir şey olduğunu bilmediğimi söyledim ve...
Gereği yok ya servise göndermem bilgisayarcı 50 TL gibi bir ücrete yapar güncellemeyi peki bios güncellemesi yaptıktan sonra anakart işlemci arasında bir problem olur mu bios güncellemesi anakart ömrüne vs zarar veriyor mu veya ısınma gibi problemler olur mu?
1667747834
Kasam var eski anakart...
Hocam 4500 total tam bütçem 500 600 lira daha açabilecek olsam ryzen 5 5600lü sistemi alırdım ama bu sınırları zorladığım hali benchmarklara bakıldığında görüldüğü üzere i3 daha iyi
1667597719
5600 aldığımda ramlere para kalmıyor..
1667597755
ve işin can sıkan yanı 5600'ün ikinci elleri...