Neler Yeni

Ryzen 5 5600 Gigabyte B450M

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Türk
Selam arkadaşlar, Gigabyte B450M S2H ile Ryzen 5 5600 çalıştıracağım. Bios güncellemesi ile çalışır dedi arkadaşlarım lakin bilgisayarcı eğer bios güncellemesi ile kullanırsam performansı tam anlamıyla alamayacağımı ve hata yaptığımı söyledi bende böyle bir şey olduğunu bilmediğimi söyledim ve bilgisayarcıda başka amd işlemci olmadığı için bios güncellemesi için beklemem gerektiğini söyledi doğru mu bilgisayarcının söyledikleri? İyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+

Son düzenleme:
Bilgisayarcının dediği gibi bir durum söz konusu olamaz. Belki A320 Anakart olsa olabilir, fakat sizin B450 Yonga setli bir Anakartınız var ve bu durum sizin için söz konusu değil. Anakart'tan anakarta performans farkı oluşabilir, fakat bahsettiğiniz İşlemci ile, bahsettiğiniz Anakart herhangi bir olumsuzluk yapacak ikili değiller. BIOS''u doğru bir şekilde güncelledikten sonra o işlemciyle beraber kullanabilirsin.

Talinat

80+
O sözde bilgisayarcı arkadaşın adresini ver de yanlışlıkla gitmeyelim. Yok öyle bir şey. Şaşırtmıyor ama. Esnaf bilgisayarcıların çoğu böyle embesil oluyor. Nereden kazık atsam ne desemde bir şeyler kitlesem derdinde.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,956
İsim
Hacı
Uydurmuş, Sallamış o (!)
Sorunsuz kullanırsınız B450 + R5 5600 ü BIOS update sonrası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Efe Türk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkürler yardımlar için adam 50 TL fazla para almak için böyle bir şey yapmışta olabilir artık bilmiyorum ben zaten düşünmüyordum bios güncellemesi ile problem yaratacağını garip geldi adamın söyledikleri zaten bir başka AMD işlemcim olsaydı evde bilgisayarcıya danışmazdım..

Top Bottom