yukima isimli üyenin son içerikleri

1. Y

Çözüldü✓ İşlemcim yanar mı beyler?

=D
  2. Y

🥀nerde saldırdım 10 kişi üzerime geliyor hassadhashdasdh
  3. Y

🕊️🕊️ aynen kanka ben cpu cooler hakkında soru sordum millet aldığım sistemle dalga geçiyor bütçe belli arz talep meselesi cpuyu yaz geç konuyu kapatacam uzatıyonuz 1753882467 mizahtan anlıyorsun hee sen kral
  4. Y

neyin kafasını yaşıyosunuz ya anlamadım ne bekliyosunuz asudhsuadawsdhad gamepower monitör kullanıyorum zaten eski sistemimde kaç yıl oldu hiçbir sıkıntı yok psu ve cpu cooler hakkında bilgim yoktu o kadar kasa iyi duruyor ddr4 sorun etmiyorum benim bütçe bu 1753882255...
  5. Y

monitör nerede usta
  6. Y

ahahasahdhawsdad üstat adı üstünde bilgisayarcı, pederin nasıl darladığını bilmiyorsunuz da konuşuyorsunuz valla sıktı
  7. Y

kral tam olarak ne görmeyi bekliyordun harbi merak ettim şuan
  8. Y

monitörü 5300 civarı bir fiyattan ekledim o şekil bu fiyata çıktı 1753881792 ben o riske girmek istemedim usta biliyorum montajlamayı
  9. Y

ashdhasdawsdhawsdha eyvallah valla ne diyim idarelik çektik bir sistem ilerde değişirim artık işlemciyede laf geldi zaten xD
  10. Y

yastığa kafamı gömüp ağlayasım geldi hocam benle dalga geçmeyin meraktan sordum o kadar ahasahshahahashgasd
  11. Y

ASDIASDOASDAWSEDALWSCA tanıdık olduğu gerçeği..
  12. Y

yemedim usta tabii ki fikir danışmak istedim size
  13. Y

usta incehesaptan hazır sistem aldığım için seçebileceğim bütçeme uygun soğutucu bi bu vardı
  14. Y

eyvallah usta, hazır sistemin içinde geldi 100tl gibi bir miktara o modele yükselttim aslında o yüzden onu tercih ettim
  15. Y

çıldırtacaklar beni hocam, hangi bilgisayarcıya gittiysem pişman oluyorum
Geri