Çözüldü✓ İşlemcim yanar mı beyler?

yastığa kafamı gömüp ağlayasım geldi hocam benle dalga geçmeyin meraktan sordum o kadar ahasahshahahashgasd
Abartmaya gerek yok. 5700 hala güçlü bir işlemci ve bir soğutucu arda arkası 1000TL. Ama şansın varsa iade et. Burada konu aç, Youtube'dan video izle, internetten araştır. Aynı paraya daha iyisini toplarsın.

Tabii adamla bu kadar dalga geçiyoruz ama belki 5700'ü gerçekten iyi bir fiyata verdi sana. Ne kadara aldın bunları, tam özellikler neler ve sıvı soğutucu için kaç TL istedi?

Senle değil bilgisayarcın ile dalga geçiyoruz :D sana geçmiş olsun artık yapacak bir şey yok amdnin stok soğutucusu bile aldığın fandan iyidir sana öyle söyliyim
ashdhasdawsdhawsdha eyvallah valla ne diyim idarelik çektik bir sistem ilerde değişirim artık işlemciyede laf geldi zaten xD

Abartmaya gerek yok. 5700 hala güçlü bir işlemci ve bir soğutucu arda arkası 1000TL. Ama şansın varsa iade et. Burada konu aç, Youtube'dan video izle, internetten araştır. Aynı paraya daha iyisini toplarsın.

Tabii adamla bu kadar dalga geçiyoruz ama belki 5700'ü gerçekten iyi bir fiyata verdi sana. Ne kadara aldın bunları, tam özellikler neler ve sıvı soğutucu için kaç TL istedi?
Adam vermemiş ki sadece toplamış sistem incehesaptan sıfır alınmış :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ashdhasdawsdhawsdha eyvallah valla ne diyim idarelik çektik bir sistem ilerde değişirim artık işlemciyede laf geldi zaten xD
İşlemci kötü değil ya iyi de soğutucu tırt

"birader sen bunun montajını yap. sıvı soğutucuya sonra bakarız" de ve tekrar o dükkanın önünden geçme

1753881722419.webp

monitörü 5300 civarı bir fiyattan ekledim o şekil bu fiyata çıktı

Öğreneceksin kendin yapacaksın çok zor değil
ben o riske girmek istemedim usta biliyorum montajlamayı

Alıntıyı görüntüle
monitörü 5300 civarı bir fiyattan ekledim o şekil bu fiyata çıktı

ben o riske girmek istemedim usta biliyorum montajlamayı
Gözüm kanadı. Edebiliyorsan iade et (Henüz açmadın, kurmadın, parçaları eksik değil vs.)

Ayrıca gerçekten biliyor olsan korkulacak bir şey olmadığını bilip kasaba emanet etmek yerine kendin montajlardın.

Gözüm kanadı. Edebiliyorsan iade et.

Ayrıca gerçekten biliyor olsan korkulacak bir şey olmadığını bilip kasaba emanet etmek yerine kendin montajlardın.
ahahasahdhawsdad üstat adı üstünde bilgisayarcı, pederin nasıl darladığını bilmiyorsunuz da konuşuyorsunuz valla sıktı

Geri