Çözüldü✓ İşlemcim yanar mı beyler?

Aldığın soğutucu pek bir fayda etmez hocam. Kule tipi güzel bir soğutucu alırsan peerless assassins phantom spirit gibi hiç de bir şey olmaz. Forumun yarısından fazlası kullanıyordur belki de kule tipi. O adam sıvı soğutucu satayım sana diye uydurmuş. Vereceği sıvı soğutucu da 240mm'lik bir soğutucudur kesin:ROFLMAO:
240 olduğundan bile emin değilim işlemcin yanar diyen bilgisiz bir cahil max 120mm takar :D

Ek olarak başlangıç seviyesi fiyatlarda tam tersine kule tipi soğutucular sıvı soğutuculardan daha iyidir zira hem daha iyi soğutular hem de daha dayanıklılar.
usta incehesaptan hazır sistem aldığım için seçebileceğim bütçeme uygun soğutucu bi bu vardı

O da doğru hocam haklısınız. Böyle diyen bir cahil 240mm bile vermez ama 360mm fiyatı ister :ROFLMAO:
Karrrrrdeşim senin 5700 yanmış kule tipi aldığın için ben onun yerine sana çok daha performanslı 1500x taktım sayı düştükçe performans artar sen bunu böyle kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde 3000e sıvı soğutucu taktım 120mm sana yeter ama sana 2750 olur tanıdık indirimi

Karrrrrdeşim senin 5700 yanmış kule tipi aldığın için ben onun yerine sana çok daha performanslı 1500x taktım sayı düştükçe performans artar sen bunu böyle kullan

Birde 3000e sıvı soğutucu taktım 120mm sana yeter ama sana 2750 olur tanıdık indirimi
ASDIASDOASDAWSEDALWSCA tanıdık olduğu gerçeği..

İlk defa duydum valla kule tipinin işlemci yaktığını böyleleri esnaf oluyor bi de yazık gerçekten

Para dosttan kazanılır sözü yerini buldu tekrar hocam :ROFLMAO:

E biliyoruz bende bu işi yapıyorum ama sadece akrabalara komşulara falan asgksagpsagkpsagpok

İlk defa duydum valla kule tipinin işlemci yaktığını böyleleri esnaf oluyor bi de yazık gerçekten

Para dosttan kazanılır sözü yerini buldu tekrar hocam :ROFLMAO:
Sen ne anlarsın kardeşim kule tipi yakar işlemciyi sana benden güzel ışıklı mışıklı arcibi bir sıvı soğutucu yakışır

E biliyoruz bende bu işi yapıyorum ama sadece akrabalara komşulara falan asgksagpsagkpsagpok

Sen ne anlarsın kardeşim kule tipi yakar işlemciyi sana benden güzel ışıklı mışıklı arcibi bir sıvı soğutucu yakışır
yastığa kafamı gömüp ağlayasım geldi hocam benle dalga geçmeyin meraktan sordum o kadar ahasahshahahashgasd

İlkokul mezunu bilgisayarcı olunca olacağı bu işte "radyatörü kalın kanzi, işlemciyi yakar bu" sonra neden ülke gelişmiyor.

yastığa kafamı gömüp ağlayasım geldi hocam benle dalga geçmeyin meraktan sordum o kadar ahasahshahahashgasd
Senle değil bilgisayarcın ile dalga geçiyoruz :D sana geçmiş olsun artık yapacak bir şey yok amdnin stok soğutucusu bile aldığın fandan iyidir sana öyle söyliyim

Geri