"Alma" diyince millet kuduruyor gülünç. He dersin geçersin gidip tonla laf ediyorsun. Komik doğrusu :) Boykot ürün almayın diyince neden avukat gibi...
Yani emin ol şu uslübuna bakarak yani insanların yazdığımı bile okumasına gerek yoktur. Hiçbir mantıklı cevabın, hiçbir mantıklı argümanın yok. Yani haklı...
Üslup ne önemli şeysin :) Birincisi tahsil değil o, tahsilin kelime anlamına bir bak.
Dünyayı kontrol edemezsin, fakat kendi nefsini ve yaptıklarını kontrol...
Gördüğüm kadarıyla firmanın aflatoksin analizi vs yok. Dünyada en fazla aflatoksin barındıran yiyeceklerden biridir fıstık ezmesi.
O nedenle öyle önüne...
Kesinlikle S25 256gb alman doğru tercih olur.
S25 FE S21'den sonra sana büyük gelecektir. Fe olmasından kaynaklı birkaç yerinde kısıntı da göreceksin.
S25...
Üniversite de kullanmaktan kasıt not almak ekranı ikiye bölüp kullanmak ise Xiaomi pad mininin ekranı küçük kalır. Dizi film izlemek için de iPad in ekran...
Tablet bu fiyata çok iyi fakat kılıfı hiç bir yerde yok ben de kuzenime bu tableti aldırmak istedim ama kılıfı olmayınca arada kaldım benzer boyuta sahip...
Yaz vakti saat 4 , pencere açık püfür püfür esiyor ve soğuk kavunu karpuzu önüne aldın prime kadro dünya kupası izliyorsun. Eyvah eyvah sonunda güzel bir...