Merhaba 1 konuda, israil ürünü alım konusuna boykot olduğunu yazdım (Tek yazdığım şu firma unilever firmasına ait boykottur benim gibi boykot eden arkadaşlar bilmiyorsa bilgilensin diye yazıyorum) dedim ve sadece 1 cümle ile konudan çıktım. Fakat ne hikmetse birden insanlar cevapla ve gülen emojiler ile saldırmaya başladı. Yok sen kola alıp yolada döküyorsundur, araplardan bizene, alacak paran yok acından ölüyorsun millette alamasın diye yazıyorsun vs. Koskoca konuda sadece 1 kişi şunu dedi "adam bir şey dememişki sadece Unilever markasının boykot olduğunu söylemiş niye adama saldırıyorsunuz?" ve saldıranların içinde en komik olanıda birinde Atatürk profil fotoğrafı var, birinde kendini müslüman olarak tanıtan iş çıkışı dini seminerleri asla kaçırmadığını söyleyen birisi var vs. biri muhtemelen ne nutuk okumuştur, ne bir şey sadece profil fotoğrafına Atatürk koyunca milliyetçi olacağını düşünüyor belliki. Öbürü ise hangi müslümanlıkta çocuk zulmüne fon var, bilmiyorum
Benimde sorum şu boykota neden bu kadar karşı bir toplum var bizim ülkemizde ? Yurtdışında deli gibi boykot edilirken, biz güyya müslüman (boykot bu arada dini bir şey değil insani birşeydir o yüzden muhtemelen müslümanlar kadar hatta daha fazla farklı din ve inanç mensupları boykot ediyor) ve türk bir ülkeyken neden en az tepki bizim ülkemizden çıkıyor ? Neden hakkı savunanları bu ülkede önce kendi toplumu sessizleştirmeye çalışıyor? Boykot hiçbir işe yaramıyorsa mesela neden coca cola türkiyede inanılmaz bir kalite kaybı yaşayarak yerini sarıyer kola'ya bıraktı? Sırf tadı kötüleşti, kalitesi düştü diye boykot etmeyenler bile almıyor. Mesela neden ben Zara boykot dediğimde tepki alıyorum Zara markası hastaneler, çocuklar füzeler ile vurulurken kefenle kreasyonlarını tanıtırken ben bunu merak ediyorum.
Yoksa bu millet israilin kutsal topraklarında Arz-ı Mev'ud'unda Türkiyeden bir parça olduğunu bilmeyecek kadar bilgisizmi ?
Yoksa kendileri ceplerinden 1 lira bile fazla çıkmasın diye keyiflerinden vazgeçemeyip nefsine karşı koyamazken, gerçekleri konuşanlar vicdanlarını rahatsız ettiği içinmi bu sinirleri ? Bu sadece bu konu içinde değil, bu ülkede adil hakkı savunan, hakkı söyleyen, çizgisi olan insanlara bu ülkede neden hiç tahammül yok ? Neden yılanmış gibi böyle insanların kafaları direk taşlanıyor ?
Not = Zorunlu ürünleri kastetmiyorum (mesela bilgisayarına işlemci alacak için yazmıyorum bunu)
Yoksa bu millet israilin kutsal topraklarında Arz-ı Mev'ud'unda Türkiyeden bir parça olduğunu bilmeyecek kadar bilgisizmi ?
Yoksa kendileri ceplerinden 1 lira bile fazla çıkmasın diye keyiflerinden vazgeçemeyip nefsine karşı koyamazken, gerçekleri konuşanlar vicdanlarını rahatsız ettiği içinmi bu sinirleri ? Bu sadece bu konu içinde değil, bu ülkede adil hakkı savunan, hakkı söyleyen, çizgisi olan insanlara bu ülkede neden hiç tahammül yok ? Neden yılanmış gibi böyle insanların kafaları direk taşlanıyor ?
Not = Zorunlu ürünleri kastetmiyorum (mesela bilgisayarına işlemci alacak için yazmıyorum bunu)