yufuscuk
80+ Silver
Dahası
Bir gün sıra bize de gelebilir aynı şeyler bizimde başımıza gelebilir bu yüzden ben boykot ediyorum sonuçta yine kimse yanımızda olmayacak. ama orada masum insanlar da ölüyor bunu göz önünde bulundurmanı isterim çocuklar ölüyor kadınlar ölüyor onlarda yaşamayı hak ediyor bence şimdi diyeceksin bize ihanet ettiler evet haklısın ama bu olaylar 100 küsür yıl önce oldu ve şuanki insanları bundan sorumlu tutamayız ve Elbette Doğu Türkistana da destek olunması gerekiyor çok haklısın(ben çin ürünlerini boykot etmeye çalışıyorum)Selamlar Bu Konu Hakkında Konuşmak İstiyorum Nedense Bizim Ülkede İnanılmaz Bir Arap Seviciliği Var Saçma Sapan Yok Boykot Yok Destek Falan Ya Abicim İlk Olarak Araplar Veya Savaş Bizi Neden İlgilendiriyor Yani Ukrayna Rusya Savaşında Kimsenin Sesi Çıkmıyor Doğu Türkistanda Kardeşlerimiz Zulüm Görürken Kimsenin Sesi Çıkmıyor Ama Konu Araplar Olunca Hemen Milletin Kafası Dank Ediyor Herşeyi Geçtim Filistinde Bu Olayları Başlatan Bir Terör Örgütüdür Aksini Savunan Haması Terör Örgütü Olarakta Görmeyen Kişide Bana Göre Terör Sempatizimi Yapıyordur İlk Başta Konser Günü 260 Sivili Çocuğu Genci Öldüren Filistinli Hamas Değil Miydi Kardeşim O Zaman Kimsenin Suçu Yoktu Şimdi Mi İsrail Suçlu Oluyor Bide Bize Batan Bir Durum Yok Hayatımızı Yaşıyoruz Burda Savaş Çıktığı Zaman Hangi Filistinli Bize Sahip Çıkacak Adamlar Toprak Satmaktan Vatanını Satmaktan Başka bir şey Bilmiyorlar Bakın Suriyeliler Örnek Neden Bizim Ülkemizdeler Az Vatan Sevgileri Olsa Kendi Vatanlarına İhanet Etmezler Bir Kere Herşeyi Geç Kurtuluş Savaşı Zamanında Bizi Arkamızdan Vuran Gene Bu Araplar Bir Kere Bize Faydaları Yok Ve O Kadar Arap Ülkeleri İran Irak Mısır Vb Ülkeler Bizim Kadar Destek Vermiyorken Laik Türkiye Cumhuriyetine Ne Oluyorda Burnunu Sokuyor Olaya Bırakın Kardeşim Taraf Tutmak Zorunda Değil Kimse Kim Ölürse Ölsün Kim Yaşarsa Yaşasın Ben Kendi Vatanım İçin Canımıda Veririm Her Fedakarlığıda Yaparım Ama Allahın Arapları İçin Kimse Kusura Bakmasın Boykottur Mültecilk Kabulüdür Felan Hepsine Karşıyım Bu Boykot Diyip Filistin Bayrağı Koyan Arkadaşlarda Bu Kadar Düşünüyorsa Gitsinler Bilet Alıp Filistine Savunsunlar Anca Telefon Tabletten Yazı Yazıyorlar Yazı Yazma İle Vatan Kurtulsaydı Şimdi Savaş Olmazdı Dünyada Laf Yapacağına Herkes İcraat Yapsın Diceklerim Bu Kadar Sizinde Düşüncelerinizi Merak Ediyorum