Filistin resmi olarak Ermeni soykırımını tanımadığını belirterek başlayayım.
Filistin'in Ermeni soykırımını desteklediğine ithafen Twitter'da Ermeni bir hesabın Filistin Posta İdaresi'nin Ermeni soykırımı ile ilgili pul bastırdığı iddiasını ortaya attığı aşağıdaki kaynaklar tarafından belirtilmiştir.
teyit
malumatfuruş
Filistin devlet başkanının Uygur sorunu hakkındaki açıklaması hakkındaki düşüncelerim şu şekilde. Filistin - İsrail meselesi belli. Zaman içinde İsrail Filistin'i sürekli küçültmüştür. Hamas - İsrail savaşından gelen fotoğraflara bakarsanız halkın artık bittiğini göreceksinizdir. Devlet başkanları çıkarına göre açıklama yapabilir. Necmettin Erbakan dışında kimsenin kendi şahsi düşüncesini devlet politikasıyla birleştirdiğini düşünmüyorum. Çin Filistin'in özgür bir devlet olmasını destekleyen bir ülkedir. Bunun yanında Çin İsrail ile yakın ekonomik ilişkiler kurmuştur. Ayrıca Çin'in siyonist bir devlet olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Yani şu an Filistin resmiyette okyanusta ölü bir balığın sürüklendiği gibi okyanus nereye o oraya bir vaziyettedir.
Yukarıda anlattığım kesin böyledir demiyorum, belki Filistin devlet başkanı gerçekten de öyle düşünüyor.
Ayrıca velhasıl böyle olsun. Bu Filistin halkının gördüğü muameleyi haklı mı çıkarıyor? Yahu İsrail bayrağı açan Türk gördüm. Utanın kendinizden, gelişmemiş insanlar! Misal Erdoğan'ın bütün düşünceleri Türk halkının tüm düşüncesini yansıtıyor mu? Bu ne sığ bir düşünce şeklidir?
Yıllardan beri orada Filistin vardı, Filistin olmalı. "Kudüs İsrail'indir." diyen gördüm lan ben. Lan İsrail seni sokakta yalnız yakalasın doğduğuna pişman eder, ölümü istersin artık. Bu ne cahilliktir.
Şimdi birileri çıkacak sen Filistin Arap sevici misin? Hayır kardeşim ben objektif düşünen mantık takıntılı hasta ruhlu bir adamım.
Boykota gelince... Boykot ile bir şey olmaz zannediyorsunuz. Boykot işe yaramasa marketlerde böyle indirimler görür müydünüz? İnsan buradan bile bir çıkarım yapar. Der ki "Lan indirimler %50 seviyesinde. Demek ki harbi satmıyor.".
Al sana boykot:
İnsanlar yerli ödeme sistemi troy'a geçmeye başladı. Troy hakkında bilgim yok ama şunu bilin, boykot işe yarıyor!
Ve daha birçoğu... Boykot işe yarıyor! Bu sefer ciddi.
Sonra bazıları bana ne diyor? Lan Avrupa'daki halk Filistin için sokağa çıktı, marketlere girip Filistin bayrağı, pankartı açtılar. Sanki bu durum Avrupa halkını çok mu ilgilendiriyor? A evet aslında ilgilendiriyor, insanlık söz konusu sonuçta. Hollandalı bilmem kaç avukat sokağa çıktı İsrail yargılansın diye.
Filistin'in durumu sebebiyle çokça Müslüman olan veya Müslüman olma yoluna giren var.
Dışarıdaki bilmiyor ama gözü açık, bizimkiler biliyor ama kör.
Tövbe estağfurullah!