Boykot ve Filistin - İsrail hakkında

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,568
Filistin resmi olarak Ermeni soykırımını tanımadığını belirterek başlayayım.
Filistin'in Ermeni soykırımını desteklediğine ithafen Twitter'da Ermeni bir hesabın Filistin Posta İdaresi'nin Ermeni soykırımı ile ilgili pul bastırdığı iddiasını ortaya attığı aşağıdaki kaynaklar tarafından belirtilmiştir.
teyit
malumatfuruş

Filistin devlet başkanının Uygur sorunu hakkındaki açıklaması hakkındaki düşüncelerim şu şekilde. Filistin - İsrail meselesi belli. Zaman içinde İsrail Filistin'i sürekli küçültmüştür. Hamas - İsrail savaşından gelen fotoğraflara bakarsanız halkın artık bittiğini göreceksinizdir. Devlet başkanları çıkarına göre açıklama yapabilir. Necmettin Erbakan dışında kimsenin kendi şahsi düşüncesini devlet politikasıyla birleştirdiğini düşünmüyorum. Çin Filistin'in özgür bir devlet olmasını destekleyen bir ülkedir. Bunun yanında Çin İsrail ile yakın ekonomik ilişkiler kurmuştur. Ayrıca Çin'in siyonist bir devlet olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. Yani şu an Filistin resmiyette okyanusta ölü bir balığın sürüklendiği gibi okyanus nereye o oraya bir vaziyettedir.
Yukarıda anlattığım kesin böyledir demiyorum, belki Filistin devlet başkanı gerçekten de öyle düşünüyor.
Ayrıca velhasıl böyle olsun. Bu Filistin halkının gördüğü muameleyi haklı mı çıkarıyor? Yahu İsrail bayrağı açan Türk gördüm. Utanın kendinizden, gelişmemiş insanlar! Misal Erdoğan'ın bütün düşünceleri Türk halkının tüm düşüncesini yansıtıyor mu? Bu ne sığ bir düşünce şeklidir?

Yıllardan beri orada Filistin vardı, Filistin olmalı. "Kudüs İsrail'indir." diyen gördüm lan ben. Lan İsrail seni sokakta yalnız yakalasın doğduğuna pişman eder, ölümü istersin artık. Bu ne cahilliktir.

Şimdi birileri çıkacak sen Filistin Arap sevici misin? Hayır kardeşim ben objektif düşünen mantık takıntılı hasta ruhlu bir adamım.

Boykota gelince... Boykot ile bir şey olmaz zannediyorsunuz. Boykot işe yaramasa marketlerde böyle indirimler görür müydünüz? İnsan buradan bile bir çıkarım yapar. Der ki "Lan indirimler %50 seviyesinde. Demek ki harbi satmıyor.".
Al sana boykot:

İnsanlar yerli ödeme sistemi troy'a geçmeye başladı. Troy hakkında bilgim yok ama şunu bilin, boykot işe yarıyor!

Ve daha birçoğu... Boykot işe yarıyor! Bu sefer ciddi.

Sonra bazıları bana ne diyor? Lan Avrupa'daki halk Filistin için sokağa çıktı, marketlere girip Filistin bayrağı, pankartı açtılar. Sanki bu durum Avrupa halkını çok mu ilgilendiriyor? A evet aslında ilgilendiriyor, insanlık söz konusu sonuçta. Hollandalı bilmem kaç avukat sokağa çıktı İsrail yargılansın diye.

Filistin'in durumu sebebiyle çokça Müslüman olan veya Müslüman olma yoluna giren var.
Dışarıdaki bilmiyor ama gözü açık, bizimkiler biliyor ama kör.

Tövbe estağfurullah!

Abi şu konulara bir de özet eklersen çok iyi olur. Çünkü çok uzun yazıyorsun. Eline sağlık diyeyim.

Her şeyi geçtim neden filistin derdindesiniz arap ülkelerinden bize ne bilader her yerde zulüm yaşanıyor tarihin ilk çağlarından beri zulüm yaşanıyor tamam kınarsınız israil katil bir ülke evet ama kendi milletinmiş gibi savunmayacaksın geçen incirlik üstüne girmeye çalışan protestocular gelmiş TÜRK polisine taş atıyor sen kimsin TÜRK polisine taş atıyorsun zamanında doğu türkistanda zulüm yaşanınca bu kadar sesi çıkmadı milletin
ha müslüman kardeşlerim diyorsan gördük tüm müslüman kardeşlerinizi afganlar suriyeliler ülkede bozgunculuktan başka bir şey yapmıyor maalesef ortadogunun insanları böyle
Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülkedir ve öyle kalacaktır din ve siyaset işleri birbirinden ayrı durmak zorunda
gerçek bir milliyetçi bilir ki Türk'ün Türkten başka dostu yoktur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koskoca ülkenin cumhurbaşkanı hamas kendi ülkesini koruyan mücahitlerdir diyor bunu diyen adam hizbullaha da işidi de terorist olarak kabul etmez bu adamlar bebek katili karakol amirimizi şehit eden insanlar

İŞTE SERBEST KALAN 58 HİZBULLAH TETİKÇİSİ

Mehmet Selim Özdemir (18.01.20219), Hacı Bayancuk, Abdurrahim Doksal, Mehmet Fidancı, Aydın Tamaç (25.01.2019), Mehmet Beşir Acar, Ahmet Durmaz (28.01.2019), Abdulaziz Çelik, Mehmet Özcan, Mustafa Ozan, Ramazan Kalkan (07.02.2019), Mehmet Aksa, Turgay Bilge, Hasan Kutulman, Şevket Aktaş (12.02.2019), Hayrettin Beçene (13.02.2019), Mehmet Ali Çelik (01.03.2019), Sezai Orak (02.03.2019), Vedat Gören (12.03.2019), Edip Balık, Mehmet Çiçek, Celal Işık (13.03.2019), Faruk Kuzu (14.03.2019), Aydın Dağlı, Fırat Öztepe, Şahabettin Başaran, Cihan Yeşil, Ekrem Başar, İsmet Ökmen, Metin Coşkun, Mustafa Yaşar, Fikri Boylu (15.03.2019), Şahin Büyük, Hacı Güneş, Tekin Değişgeç, Ferit Filitoğlu, Mehmet Latif Pamuk, Hüseyin Güney, Abdullah Gülcan, Mehmet Cahit Gündüz (26.03.2019), Mehmet Sevinç (29.03.2019), Gülsan Aydın, Muhammet Beşir Toprak, Eyüp Bozkurt, Hasan Gezen, Vahdettin Edebali, Emin Tenşi, Selçuk Atasoy, Mehmet Tarduş, Abdullah Deniz, Orhan Tekteki, İrfan Aydın (08.05.2019), Mehmet Turhan Çelik (09.05.2019), Sabri Çaçan (18.06.2019), Hüsret Direkçi (11.05.2020), Enver Tekin (31.05.2019), Mehmet Şerif Çelik (15.10.2020), Hasan Gündüz (31.03.2021)
183 KİŞİNİN KATİLLERİ

Hizbullah tetikçilerinin öldürdüğü aralarında gazeteci, cami imamı, öğretmen, üniversite öğrencisi, sendikacıların da yer aldığı 183 kişinin isimleri şöyle:

Her şeyi geçtim neden filistin derdindesiniz arap ülkelerinden bize ne bilader her yerde zulüm yaşanıyor tarihin ilk çağlarından beri zulüm yaşanıyor tamam kınarsınız israil katil bir ülke evet ama kendi milletinmiş gibi savunmayacaksın geçen incirlik üstüne girmeye çalışan protestocular gelmiş TÜRK polisine taş atıyor sen kimsin TÜRK polisine taş atıyorsun zamanında doğu türkistanda zulüm yaşanınca bu kadar sesi çıkmadı milletin
ha müslüman kardeşlerim diyorsan gördük tüm müslüman kardeşlerinizi afganlar suriyeliler ülkede bozgunculuktan başka bir şey yapmıyor maalesef ortadogunun insanları böyle
Türkiye Cumhuriyeti laik bir ülkedir ve öyle kalacaktır din ve siyaset işleri birbirinden ayrı durmak zorunda
gerçek bir milliyetçi bilir ki Türk'ün Türkten başka dostu yoktur

Koskoca ülkenin cumhurbaşkanı hamas kendi ülkesini koruyan mücahitlerdir diyor bunu diyen adam hizbullaha da işidi de terorist olarak kabul etmez bu adamlar bebek katili karakol amirimizi şehit eden insanlar

İŞTE SERBEST KALAN 58 HİZBULLAH TETİKÇİSİ

Mehmet Selim Özdemir (18.01.20219), Hacı Bayancuk, Abdurrahim Doksal, Mehmet Fidancı, Aydın Tamaç (25.01.2019), Mehmet Beşir Acar, Ahmet Durmaz (28.01.2019), Abdulaziz Çelik, Mehmet Özcan, Mustafa Ozan, Ramazan Kalkan (07.02.2019), Mehmet Aksa, Turgay Bilge, Hasan Kutulman, Şevket Aktaş (12.02.2019), Hayrettin Beçene (13.02.2019), Mehmet Ali Çelik (01.03.2019), Sezai Orak (02.03.2019), Vedat Gören (12.03.2019), Edip Balık, Mehmet Çiçek, Celal Işık (13.03.2019), Faruk Kuzu (14.03.2019), Aydın Dağlı, Fırat Öztepe, Şahabettin Başaran, Cihan Yeşil, Ekrem Başar, İsmet Ökmen, Metin Coşkun, Mustafa Yaşar, Fikri Boylu (15.03.2019), Şahin Büyük, Hacı Güneş, Tekin Değişgeç, Ferit Filitoğlu, Mehmet Latif Pamuk, Hüseyin Güney, Abdullah Gülcan, Mehmet Cahit Gündüz (26.03.2019), Mehmet Sevinç (29.03.2019), Gülsan Aydın, Muhammet Beşir Toprak, Eyüp Bozkurt, Hasan Gezen, Vahdettin Edebali, Emin Tenşi, Selçuk Atasoy, Mehmet Tarduş, Abdullah Deniz, Orhan Tekteki, İrfan Aydın (08.05.2019), Mehmet Turhan Çelik (09.05.2019), Sabri Çaçan (18.06.2019), Hüsret Direkçi (11.05.2020), Enver Tekin (31.05.2019), Mehmet Şerif Çelik (15.10.2020), Hasan Gündüz (31.03.2021)
183 KİŞİNİN KATİLLERİ

Hizbullah tetikçilerinin öldürdüğü aralarında gazeteci, cami imamı, öğretmen, üniversite öğrencisi, sendikacıların da yer aldığı 183 kişinin isimleri şöyle:
Yahu ne alaka? Ne alaka? Ne alaka? Yav böyle konuşup bir de bir şey biliyormuş gibi davranıyorsunuz ya aşırı sinir oluyorum.

Hepsini okumadım ama ben ne filistini nede israili tutuyorum

Kola alınca millet yüzünu ekşitiyor vs vs bunlara hiç takılmıyorum çok seviyorsan arapları git savaş allah sana şehitlik mertebesi tanıyo SIAKSMQKQKKQANSNKQKQ

Kola alınca millet yüzünu ekşitiyor vs vs bunlara hiç takılmıyorum çok seviyorsan arapları git savaş allah sana şehitlik mertebesi tanıyo SIAKSMQKQKKQANSNKQKQ
Yani orda adam ölüyor diye ben kola içemeyecekmiyim + abd mallarıda almayın kardeşim ozaman açık açık israile destek veriyor

Yahu ne alaka? Ne alaka? Ne alaka? Yav böyle konuşup bir de bir şey biliyormuş gibi davranıyorsunuz ya aşırı sinir oluyorum.
Anlayana çok alaka bilader filistinin ermeni soykırımını tanımadıgını söyleyip filistin seviciligi yapıyorsun en basitinden filistin bayragının anlamını herkes biliyor

Yani orda adam ölüyor diye ben kola içemeyecekmiyim + abd mallarıda almayın kardeşim ozaman açık açık israile destek veriyor
öyle beleş kola mola döken enayi varsa bulalım ya aga fanta soğuk çay falan bıktırdı beni bi kola patlatmak lazım

öyle beleş kola mola döken enayi varsa bulalım ya aga fanta soğuk çay falan bıktırdı beni bi kola patlatmak lazım
Hocam bulursan banada haber ver bende geliyim. Konu hakkında da işine gelince “dostumuz” olan iki devletide desteklemiyorum. Bana sorarsanız en doğrusu filistinin daha çok acı çekmeden teslim olmasıdır.

Yapılan eylemler irticai failiyete gidiyor, sınırını aşıyor siz kimsiniz ve ne hakla özel mülkiyete müdahele ediyorsunuz.
Boykot ettiğinizi sanmanız çok komik, dünya sizin etrafınızda dönmüyor.

Yoo, sen içme içtiğin kola umrumuzda değil.

boykot işe yaramaz olur mu hiç? Borsa istanbulda en cok yükselen hisse coca cola oldu. Şimdi de iphone dan tweet atarak (x) apple boykot tag i açmışlar :)

boykot işe yaramaz olur mu hiç? Borsa istanbulda en cok yükselen hisse coca cola oldu. Şimdi de iphone dan tweet atarak (x) apple boykot tag i açmışlar :)
ASDFOPCIJWVDQWEROK WELCOME TO TÜRKİYE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,040
Üyeler
186,288
Son üye
İsoBaboli
Geri