Geldi kuruldu, daha önce bozulan televizyonum 55 inç philips oled idi. Yapacağım yorumları negatif olarak almayın şu an yapacağım kıyaslama olede ne kadar...
Hocam içinden A6 boyutunda bir kağıt çıkıyor, servis üzerine kurulum yaptığı tarihi yazıyor. Orada bir QR kod var. Onu okuttuktan sonra devamı geliyor...
geliyor arkadaşlar umarım artık merakınız biter :D
1762448205
evet arkadaşlar gece testi ışık hüzmesi yok gördüğünüz gibi bari videoyu beğeninde bir anlamı...
Kalmaz hocam ayağının üstüne kurup gitsinler sen sonra duvara asarsın . Ordaki mıhabbet gelip kutuyu onlar açacak tv de bir hasar kusur varmı çalıştırıp...
Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u...
Videoları çektim. Benim gördüğüm ile sizin göreceğiniz arasında çok fark var. Renkler şahane, geçişler süper. Işık süzmesi yok. Bonus olarak Dolby Atmos'u...
kurulum için hemen geldiler gelen servisi yapan abi bile şaşırdı ilk defa miniled kurucam diye o da söyledi daha yeni çıktığını bir ışık hüzmesi falan yok...
Dün 18:00 saatlerinde teslim aldım 1 saat sonrada kurulum için geldiler. Şu ana kadar her şey çok iyi. Google TV alanını kurmadım, direkt Apple TV aktif...