Herkese iyi forumlar bir süredir araştırıyorum galiba güzel bi fiyata bir omen buldum linkini bırakıcam değerlendirirseniz memnun olurum ve bir sorum var bu ekran kartı güç çekme olayı(kW) veya herneyse çok bir bilgim yok ne kadar önemli ve nerden bakabilirim detaylarını bulabileceğim bir yer...
bi bunu beğenmiştim hocam bikaç link daha bıraktım onlar hakkındaki fikirlerinizide alırsam çok sevinirim
https://www.mediamarkt.de/de/product/_megaport-gaming-pc-amd-ryzen-5-7600x-windows-11-pc-gaming-16-gb-ram-1000-gb-ssd-geforce-rtx-3060-12-gb-98370706.html...
Hocam yurtdışındayım o yüzden hazır bir masaüstü almak durumundayım sistemi aşağıda bıraktım aynı zamanda linkide sizce nasıl değerlendiriseniz çok sevinirim iyi sosyaller 🙂
İşlemci: Intel Core i9 11900KF 8X 3,5 GHz standart saat ve 5,3 GHz'e kadar Turbo saat.
İşlemci soğutucusu: Hava...
hocam kafam biraz karışık 1000 euro civarında bir bütçem var güzel bir omen laptop buldum fakat türkiyeden bir arkadaşım almıştı gözü gibi baktı çocuk 2 ay sonra fanlar bozuldu bu tarz durumlar beni acayip soğutuyor bir alayım pir alayım kafasındayım
hocam ne pahalı olsa da apple tercih edilmeli diye düşünüyorum ilk çıkan ipad airi almıştık seneler geçti hala çok iyi ve çok memnunum arıza felan da yapmadı hiç aynı zamanda ekosistem çok daha iyi samsunga göre
Merhaba oyun oynamak bir sistem alıcam aslında laptop tercih etmek istiyorum ama çevremdeki insanların laptopları 2 bilemedin 3 yıl sonra bozuluyor ve bilgisayarlara kötü bakmıyolar,benim emektar masaüstü neredeyse 10 yıl olucak bikaç kez ufak sıkıntı vermesine rağmen takır tukur çalışıyor lolu...