Oyunları izlemeyi deneyin, hoşunuza gitmiyorsa zaten oyun oynamayı sevmiyorsunuz demek :D Valo csden devam edin. Benzer şekilde oyunlardan zevk alamayan arkadaşlarım var.
ub500 kullanıyorum, daha sorun yaşamadım hiç gamepadlerde. ugreen de güzel duruyor alınabilir. ub400 kullanıyordum o da gayet iyiydi. Bluetooth 5.0+ üzeri tercih etmeni öneririm. Biraz da olsa fark ediyor, özellikle ses aygıtlarında hissedilebiliyor fark.
3 senelik gamepass almıştım ve yaklaşık 10+ kişiyle paylaştım. Gamepass üzerinden aynı anda girilse bile sorun olmuyor. Oyun hesabı ve store hesabı olarak ayrılabiliyor. Açık gibi bir şey, bir yandan da değil.
Ea play de sorun oluyor bir tek çünkü gamepass sadece bir ea hesabına bağlanabiliyor...
Telefonla arayıp sipariş vermeyi deneyin, depodan gönderim yapıyolardı en son. Sitede mağaza stoğu olarak gözüktüğü zaman arayarak 2-3 farklı zamanda sipariş verebilmiştim.
okey okey ben bu linke bakmışım, dediğin de iyi zaten kötü değil hiçbiri alın geçin :D
https://www.hepsiburada.com/high-power-performance-gd-800w-80-gold-guc-kaynagi-hp1-j800gd-f12s-p-HBV0000111BHN
cx750f i yaklaşık bir senedir kullanıyorum sorunsuz bir şekilde. Kötü de bir psu değil gayet iyi. Bu fiyatta full modüler psu iyi bence ikinci elleri bu fiyata satılıyor. Amazon satıyor 12 taksit seçeneği de var alın geçin çok kurcalamayın tertemiz psu. cw falan yaşarsanız da iade edersiniz ya...
herhangi bir ekosistem kullanabilirsiniz ama klavye mouse da işin içine girince iş anakarta doğru kayıyor. Asus aura destekli parçalar işinizi görebilir. Tavsiyelerimi yukarıda belirtmiştim.
İki farklı fan kontrol yöntemi var;
ilki sık duyduğumuz pwm control. Bu fanlar 4 pinli olur ve genelde çoğu kontrolcüyle rahatça kontrol edilebilirler. 4. extra pin burda kısacası fanın ne kadar hızda dönmesi gerektiğini söyleyen datayı aktarıyor.
ikincisi dc voltage control. Bu fanlar 3pinli...