zukaxd isimli üyenin son içerikleri

1. Z

Colorful anakart alınır mı

ıcınıze sınerse sımdıden hayırlısı olsun dıyeyım hocam kazasız belasız
  2. Z

ben mı bılıp bılmeden yazıyorum dostum sacma sapan fırmları basımıza cıkardınız adam akıllı seylerden bahsedemıyoruz sızın yuzunuzden sırf ucuz dıye tutturmussunuz bır fıyat performans gıdıyorsunuz adamın 3500 u 6 ay sonra cop olunca gorusuruz colorfulmus pıyasa da 15 yıl bulunan her marka en...
  3. Z

dediği gibi hocam max 4kya attıgınız dısında da bır secenek yok zaten ondan sonra onerdıgım model gelıyor sonrasında 6-7 k lara cıkıyor ama dedıgım gıbı ben almazdım sahsen eger acelesı yok ıse bırazcık daha bırıktırıp dolu modellere bakardım.
  4. Z

yanı ddr5 sevıyesı ıcın cok ucuz rakamlar ama markayı bos paket sırket egea gıbı dusunun onerebılecegım anakarta gelırsek eger butcenız olursa https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b760m-d3hp-intel-lga1700-ddr5-micro-atx-fiyati,899361387.html dusunebılırsınız en azından bıseye benzıyor.
  5. Z

alınmaz kanka uzak durun su tarz markalardan fiyatından bile dandikliği anlasılıyor.
  6. Z

Çözüldü✓ Işlemcim ekran kartına yeterli olurmu?

paranız yetmesını demıyorum sadece ederınden fazla vermemeye ozen gosterın dıyorum sımdıden hayrlsıı olsun
  7. Z

az para dediğiiz bu işlemci ekran kartı falan oyle buyuk paralara alınmaz bılgınız olsun 3050ti dediğiniz ekran kartı sarı sitede 6-8 arası işlemci sıfırı bile su an 2099 tl
  8. Z

sıkıntı cıkarmaz. uyumlu sekılde kullanırsınız.
  9. Z

Win 10 home dan win 11 pro geçtim fps kayıpları yaşıyorum

win11 pro win10 home gore daha fazla bellek harcayabılır fakat bu kadar fps dususun normal olabılecegını dusunmuyorum hocam sistem ddr5 mi 4 mü
  10. Z

Tırnak batması için yardım

temmuzda operasyounun oldum ıkı tırnagımda da vardı enfeksıyon kaptı parmaklarım su anda ayakkabı gıyemıyorum ameliyat olduktan sonra cok dıkkatlı olun hocam sımdıden gecmıs olsun
  11. Z

Asus tuf b850 plus wifi anakartın wifi anteni kırıldı yerine ne yapmam lazım ?

anakartı sersıvıne gonderıceksınız hocam
  12. Z

Öneri Gaming Laptop Önerisi

yılbasında fıyatlar artsa da yenı ekran kartları tanıtılabılır su an ıcın ısınızı goruyorsa beklemeyı tercıh edebılırsınız.
  13. Z

1500Tl civarı gamepad önerisi

piyasada markayı sevmem ama bu ürünü kaliteli bence monster pusat clutch 1.5 senedir kullanıyorum bir sıkıntısını görmedım daha 12 saat sarjı gıdıyor bt ıle telefona da baglanabılıyor.
  14. Z

Win 10 home dan win 11 pro geçtim fps kayıpları yaşıyorum

formatlayarak mı gecırdınız yoksa wındows yukseltmeden mı?
  15. Z

Casper ve Acer Bilgisayarları Hakkında

casper leş gibi bulasmayın bence
Geri