Colorful anakart alınır mı

silencer

80+
Reaksiyon skoru
57
lga 1700 ddr5 anakart bakıyorum intele gecicem amdden neden geçiyorsun demeyin farkındayım ama am5e geçmek için bütçem yeterli değil
bu anakart nasıldır b760 ve 2m2 slotu var bu fiyat için çok iyi duruyor tavsiyeniz nedir

Yanlış Bilgilendirme
alınmaz kanka uzak durun su tarz markalardan fiyatından bile dandikliği anlasılıyor.

i3 Giriş seviyesi bir DDR5 sistem kuracaksan alınabilir.

Ama ileriye dönük önüde açık olsun şimdi i5 144400 F flan alırım ilerde i9 lara geçerim ucuzlarsa flan kafasıyla bence daha kaliteli bir anakart almalısın.

Az eli yüzü düzgün ve ileriye dönük derdimi en az 5k üstüne çıkman lazım.

Şu anakart güzelmiş mesela 5.5K fiyatı var. Type-C den tut her türlü giriş fazlası ile var. Çift m2 4 slot RAM soğutma blokları yeterli flan.

Not: Amazon Vade Farksız 3 taksit yaptığı için almış iken ileriye dönük önü açık bir anakart almalısın bence 4k Bandına bu ihtiyaçları karşılayamazsın.

max 4k civarı bakıyorum hocam o fiyat bandında var mıdın onerdiğiniz
dediği gibi hocam max 4kya attıgınız dısında da bır secenek yok zaten ondan sonra onerdıgım model gelıyor sonrasında 6-7 k lara cıkıyor ama dedıgım gıbı ben almazdım sahsen eger acelesı yok ıse bırazcık daha bırıktırıp dolu modellere bakardım.

i3 Giriş seviyesi bir DDR5 sistem kuracaksan alınabilir.

Ama ileriye dönük önüde açık olsun şimdi i5 144400 F flan alırım ilerde i9 lara geçerim ucuzlarsa flan kafasıyla bence daha kaliteli bir anakart almalısın.

Az eli yüzü düzgün ve ileriye dönük derdimi en az 5k üstüne çıkman lazım.

Şu anakart güzelmiş mesela 5.5K fiyatı var. Type-C den tut her türlü giriş fazlası ile var. Çift m2 4 slot RAM soğutma blokları yeterli flan.

yani hocam i3 12100f ile toplayacagım ama yukseltecegim ileride i9 114900k vs gibi işlemcilere yükseltmem ama o sıra uygun fiyata denk getirdiğim daha üst seviye bir işlemciye gecerim ileride i5 14600k civarında bir şey

lga 1700 ddr5 anakart bakıyorum intele gecicem amdden neden geçiyorsun demeyin farkındayım ama am5e geçmek için bütçem yeterli değil
bu anakart nasıldır b760 ve 2m2 slotu var bu fiyat için çok iyi duruyor tavsiyeniz nedir
Alınabilir bios arayüzü kötüydü sadece onuda düzeltmişlerdir sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınmaz kanka uzak durun su tarz markalardan fiyatından bile dandikliği anlasılıyor.
Colorfulmu dandik marka yapmayın hocam bilip bilmeden şuraya bişey yazmayın.

kara veremedim hocam biriniz iyi biriniz kotu diyor

ben mı bılıp bılmeden yazıyorum dostum sacma sapan fırmları basımıza cıkardınız adam akıllı seylerden bahsedemıyoruz sızın yuzunuzden sırf ucuz dıye tutturmussunuz bır fıyat performans gıdıyorsunuz adamın 3500 u 6 ay sonra cop olunca gorusuruz colorfulmus pıyasa da 15 yıl bulunan her marka en kalıtelısı olsun o zaman bos bos ısler.

kara veremedim hocam biriniz iyi biriniz kotu diyor
gıt yt vıdeolarını ızle hocam yapay zekadan bılgı al burda herkesın fıkrı kendıne sonuc olarak ben sadece 1500 ucuz olsun paranız cop olmasın dıye yazdım. Para sızın ben bır urunu almadan once en son buraya danısıyorum bence sızde oyle yapın malum sıtede sacma sapan fırmalar dısında duzgun seyler goremıyoruz.

ben mı bılıp bılmeden yazıyorum dostum sacma sapan fırmları basımıza cıkardınız adam akıllı seylerden bahsedemıyoruz sızın yuzunuzden sırf ucuz dıye tutturmussunuz bır fıyat performans gıdıyorsunuz adamın 3500 u 6 ay sonra cop olunca gorusuruz colorfulmus pıyasa da 15 yıl bulunan her marka en kalıtelısı olsun o zaman bos bos ısler.
yani hocam yukarıdada belirttiğim gibi max 4k butcem var 12100f ile kullanıp i5 14600kya yukseltirim diye dusunuyorum matx olmasıda önemli alacagım kasa ıcın

OC ile uğraşmıyorsan ve Ramleri de standart olarak kullanıcaksan alınır.

Bilinmeyen markaların anakartlarını zorlamamak gerekli.
Zamanında ne anakartlar vardı Pegatron gibi ne idüğü belirsiz. Çalışıyor mu çalışıyor tabi.

Geri