Colorful Marka Anakart Alınır Mı?

Aynı karta sahibiz sanırım sende patriot Viper 6000 MHz CL30 ram aldın :D boot etmiyor kafayı yicem expo2 Ile mi çalıştırıyorsun?
Bende de aynı anakart ve ram var. Tek slot ram mi kullanıyorsun 2 slot mu?

2 slot 16x2
A2 B2 takılı expo 1de boot etmiyor ama expo 2de etti
Ben de çok uğraştım şu anlık tek slot ram kullanıyorum kule tipinin altında kaybolmasın diye B2'ye takmıştım 5600mhz çalışıyordu 6000mhzde pc kitleniyordu kaç defa clear cmos attım A2 takınca düzeldi. Çok yorum gördüm böyle boot etmeme sorunuyla ilgili. İkinci rami hangi cesaretle alacağım bilmiyorum.

Ben de çok uğraştım şu anlık tek slot ram kullanıyorum kule tipinin altında kaybolmasın diye B2'ye takmıştım 5600mhz çalışıyordu 6000mhzde pc kitleniyordu kaç defa clear cmos attım A2 takınca düzeldi. Çok yorum gördüm böyle boot etmeme sorunuyla ilgili. İkinci rami hangi cesaretle alacağım bilmiyorum.
Phantom spirit var onun altında çalışıyor ikisi de ama 6000 MHzde çalışmıyor mail attım colorfula bios update yap dediler 1008 sürümünü yüklerken hata verdi bu uyumsuz emin misin yüklemeye diye iptal edip 1007 yükledim şuan expo2 de çalışıyor anlamadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'nin de etkisi vardır bende adata 900 pro var
Olabilir expoda çalıştırdım En azından Buda bir şeydir geceden beri kafaya yedirtti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD'nin de etkisi vardır bende adata 900 pro var
MCR açmamama rağmen ilginçtir 12 saniyeye düştü :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler