her girip çıktığımda siliyorum ama hala at çiftleşmesi falan çıkıyor ya hintçe oluyor ya da arapça. sizde de çıkıyor mu ? yoksa benim hesabımda veya modemimde mi bir şey var ?
1659609057
artık hintilerin ve arapların saçma sapan videolarından bıktım
Shorts'ta gezinirken 1-2 video en son izlediğim videolara benzer videolar çıkıyor sonra aşşağıya indikçe saçma sapan çinli icat videoları, hindistanlı erkeklerin çektiği tiktok videoları ve afedersiniz ama at çiftleşmesi falan çıkıyor bir çözümü yok mu bunun ? İzlediğin videolar ile alakalı...
Güven faktörü yüksek olunca gerçekten hile,toxic falan az mı geliyor ? Steamda rehberlerde görüyorum bazen profili herkese açık yapın +rep falan atın diyorlar gerçekten etkili mi ?
1659607329
çok değil hafta 1-2 kez falan oynayacağım muhtemelen çünkü okullar açılıyor.
Steam üzerinden önerirseniz iyi olur. Askeri, taktiksel falan olursa daha iyi olur. Mümkünse hilelerin ve toxiclerin olmadı oyun olursa güzel olur. Bütçe max 200 TL.
arkadaşım takım bulucudan bir lobiye girdiğinde bi tane oyuncu arkadaşımın ip adresini falan yazmıştı. İp grabber falan bir şeyler yazıyordu lobi sohbetinde. Açıkçası birazda bundan korkuyorum ip adresim çalınır falan diye.