Arama sonuçları: *

1. omerkok_49

14t mı poco x6 pro mu ?

hocam kullanıyorum yd zararını görmedim bide söylediğim direnç kayıtsız ama güncelleme vs yapınca gidiyor güncelleme yapar geri imei atıyordum büyük güncellemelerde
  2. omerkok_49

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

soğuk değil derken işten gelirken titreye titreye geliyordum
  3. omerkok_49

14t mı poco x6 pro mu ?

ne oluyor hocam anlat bilgilenelim
  4. omerkok_49

NETFLIX ORTAK ARANIYOR

kaç kişi var hocam sizden
  5. omerkok_49

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

harbi hocam bunlar nası üşümüyo aklım almıo aw
  6. omerkok_49

14t mı poco x6 pro mu ?

ne alaka hocam 15 dkda fln atıyorlar imei
  7. omerkok_49

BİLGİLERİMİ YAYMAKLA TEHDİT EDEN DOLANDIRICI...

genelde böylelerine vermessen diye başlayıp sövüyorum pekte takılacak bir şey yok
  8. omerkok_49

Arkadaşlar 2011 model renoult syambol

bence aksesuarcılara gidip canlı görün nedir ne değildir bakın buraya markaları ve fiyatlarını atın değerlendirsinler
  9. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

anladım hocam
  10. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam varsa bi ss atarmısın
  11. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam maddi durumunuz olup olmamasıyla alakası yok bu durumun ama bi bakın nedir neyin nesidir her zaman olan bir şey diyorsunuz belirli aralıklarla yüksek miktarda ücretler ödemişsiniz uygulamayı indirin bir bakın detaylı bir şekilde he fazla bir şey anlamadınız anlayacak birine söyleyin ücret ne...
  12. omerkok_49

1.500Tl Telefon Faturası

Hocam bugüne kadar tt hariç 2 firmayıda uzun sürelerce kullandım ikisindede bi şikayetim olmadı kullanım detaylarına bakın hocam ne varki bu kadar geliyor internetiniz bitiyorda o yüzdenmi oluyor neden 2k gelsin vardır bir açıklaması babamda kaç defa sesli mesaj yollamış fazladan internet...
  13. omerkok_49

Arkadaş nasıl edinilir?

Öncelikle sakin ol ve merhaba demeyi den hocam biraz fazla kolpa at yalan söyle bi zaman sonra zaten yalana ihtiyaç duymiyacaksın konu konuyu açar zaten çevrende ışıl ışıl gördüğün yanında o kadar çok arkadaşı olanlarında arkadaşı yok emin ol hocam artık arkadaşlık dediğin sadece beraber vakit...
  14. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı alttaki manitten yeni ayrıldı
  15. omerkok_49

Kız yazmıyor napmam lazım

Hocam bir şey sorucam kız yazmıyor yazmam lazım nedir yani bizmi yazalım sana yapacağın şey belli bas engeli uğraşma demircide çalışıyomuşsun yarın bigün parayı kırar konuştuğu erkeği bile ayartırsın yani çokta şey yapmamak lazım
  16. omerkok_49

1.3 Clio vs 1.6 Egea

Egea bana daha mantıklı geliyor cliolat bana çok ufak geliyorlar
  17. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

Tutmadı alttaki futbol takip etmiyor
  18. omerkok_49

Tuttu tutmadı oyunu.

Tuttu alttaki hiç yurt dışına gitmedi
  19. omerkok_49

2 Carrefour ile ne kadar kazanırım?

herhangi bir kazanç verme gibi bir lüksün yok çünkü bunun günlük ne kadar yapacağı belli olmuyor ve ürünlerin tarihiydi oydu buydu gibi etkenler bunda baya bir zarar ettirebilir evet ürünü ona göre alıyorsun ama ne olacağıda belli olmuyor
  20. omerkok_49

Wallpapers paylaşma postu

linkkkkkkkk
Top Bottom