yd çok uğraştırıyo diyolar yawarkadaslar yd alacagım sızce hangısın alayım 14t pro ya param yetmıyor
14t sıfır 14k poco 10k 10 gunluk sizce hangısı alınır ımeı olayı bunlarda nasıl oluyor bırde
ne alaka hocam 15 dkda fln atıyorlar imeiyd çok uğraştırıyo diyolar yaw
Kanka araştır biraz imei attıktan sonra her şey bitmiyor kine alaka hocam 15 dkda fln atıyorlar imei
ne oluyor hocam anlat bilgilenelimKanka araştır biraz imei attıktan sonra her şey bitmiyor ki
Yurtdışı telefon alınır mı diye bak çok sorunlu diyorlar genelde + olarak senin dediğin telefonlarda direnç kaydı oluyorne oluyor hocam anlat bilgilenelim
hocam kullanıyorum yd zararını görmedim bide söylediğim direnç kayıtsız ama güncelleme vs yapınca gidiyor güncelleme yapar geri imei atıyordum büyük güncellemelerdeYurtdışı telefon alınır mı diye bak çok sorunlu diyorlar genelde + olarak senin dediğin telefonlarda direnç kaydı oluyor
Hocam yıllardır yurtdışı telefon kullanıyorum sadece 1 defaya mahsus imei atılıyor ve normal yurtiçi telefon gibi kullanıyorsun bir farkı yok sadece garantisi olmuyorYurtdışı telefon alınır mı diye bak çok sorunlu diyorlar genelde + olarak senin dediğin telefonlarda direnç kaydı oluyor
allah allah ben bi zamanlar araştırmıştım sorun çıkarıyor tarzı şeyler demişlerdi atılan imeiler patlıyor uğraştırıyor her şeyiyle falan filan tam hatırlayamadımHocam yıllardır yurtdışı telefon kullanıyorum sadece 1 defaya mahsus imei atılıyor ve normal yurtiçi telefon gibi kullanıyorsun bir farkı yok sadece garantisi olmuyor
Senin telefonuna atılan imei numarasını başka telefona atarlarsa patlar ama düzgün biryere yaptırınca veya evde eski telefonun varsa onun imei numarasını attırırsan ömürlük olur , 2020 yılında redmi note 9 proya attmıştım 5 yıldır sorunsuz kullanılıyorallah allah ben bi zamanlar araştırmıştım sorun çıkarıyor tarzı şeyler demişlerdi atılan imeiler patlıyor uğraştırıyor her şeyiyle falan filan tam hatırlayamadım