Reves9
80+
Merhabalar, bu konuyu bir öneri almak içinde açmadım, bir çözüme kavuşmak içinde açmadım yapacak bir şey yok çünkü. 2018'de o dönemin parasıyla 2 ay arka arkaya 600Tl fatura ödedik, THH'ye başvurduk haksız bulunduk. Sonra uzun zaman kesildi, geçen yıl 3 kere 2 bin lira fatura ödedik. Başvuru yapıyoruz haksız bulunuyoruz. Şimdi az önce gene 1.500Tl fatura ödedim, artık s*lak yerine koyulmaktan bıktım. Ben Turkcell kullanıyorum ve Turkcell'de böyle bir sorun yaşamadım. Evdeki diğer 1 hatta Turcekll diğer 2'si firma adı vermeyeceğim fakat kırmızı bir logosu olan büyük bir firma. O 2 hatta geçen yıl ödedim fatura toplam 12 - 13 bini geçiyor. Şunu da belirteyim, evde zaten internet var, hatlarında kampanyalı tarifeleri var zaten. Faturanın 300 küsür lira gelmesi lazımken normalinin 5 katı fatura ödüyorum. Tarifedeki internetin aşım imkanı da yok, dediğim gibi evde internet var. Şikayet ediyorsun bu firma kazanıyor. Kaymakamlığa gidiyorsun bu firmanın kaymakamlıkta ofisi var. Böyle lanet bir şey. Ne yapın ne edin bu firmadan uzak durun.