Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi klavye tam dolu şekilde pildeyken 2,3 tık daha az ışık veriyor ama typce kablosunu bağlayınca direk ışık şiddeti artıyor ciddi manada neyden kaynaklıdır başına gelen var mı
Hocam konu dışı bir şeyi merak ediyorum ben bu klavyeyi telefon gibi nasıl şarj edebilirim, klavye iki dk sonra otomatik kapanıyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı
Yani aslında ben kang white leri çok uzun süre kullanmadım ucuz yollu bırakabilirim isterseniz max 1 hafta falan kullandım onun dışında aliexpresten bulabilirsiniz uucuz yollu
Hocam optik switch harici 3 ve 5 pinli switchleir çoğuyla uyumlu ben kang white taktım holly panda taktım ajazzın blue switchleri vardı onları taktım hepsi uyuyor bir sıkıntı yok yani
Mesela valorant oynuyorsun ajanın bir özelliğini oraya tanımlayabilirsin hocam atıyorum jet de zıplama tuşunu oraya ayarlarsın e tuşunda boşa çıkmış olur
Hocam kesinlikle bende hyperspeed v2x taktım ciddi manada mouse un ağırlığı bile azaldı diyebilirim iyiki almışım sizlere çok teşekkür ediyor ve bir soru sormak istiyorum benim aulanın windows tuşu yarı zamanlı çalışıyor mesela oyundayken windows tuşunda bir sorun yok masaüstüne döndürüyor ama...