Arama sonuçları: *

1. T

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Buda benden olsun
  2. T

Aula f75 pildeyken daha az ışık veriyor

Wirelesda sizdedemi ışık az geliyor hocam
  3. T

Aula f75 pildeyken daha az ışık veriyor

Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi klavye tam dolu şekilde pildeyken 2,3 tık daha az ışık veriyor ama typce kablosunu bağlayınca direk ışık şiddeti artıyor ciddi manada neyden kaynaklıdır başına gelen var mı
  4. T

Aula f75 bozuldu yardım

Öyle yapıyorum lakin 2 dk sonra klavye kapanıyor
  5. T

Aula f75 bozuldu yardım

Hocam konu dışı bir şeyi merak ediyorum ben bu klavyeyi telefon gibi nasıl şarj edebilirim, klavye iki dk sonra otomatik kapanıyor bunu düzeltmenin bir yolu varmı
  6. T

REDRAGON K530 PRO için switch önerisi

En iyi alabileceğin bu kalvye işe uyumlu bana göre akkolar,gateron, kang white vs diye gider bütçe yetiyorsa akko al geç
  7. T

Redragon k530pro iyi midir

400 uygun mudur
  8. T

Yani aslında ben kang white leri çok uzun süre kullanmadım ucuz yollu bırakabilirim isterseniz max 1 hafta falan kullandım onun dışında aliexpresten bulabilirsiniz uucuz yollu
  9. T

Hocam optik switch harici 3 ve 5 pinli switchleir çoğuyla uyumlu ben kang white taktım holly panda taktım ajazzın blue switchleri vardı onları taktım hepsi uyuyor bir sıkıntı yok yani
  10. T

🧿 SİSTEM TAMAMLANDI (YORUM/ÖNERİ) 🧿

Hocam böyle bir güzelliğin bedeli ne kadar
  11. T

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Bnde var hocam 65 adet blue switch
  12. T

Çözüldü✓ Klavyedeki bu tuş ne işe yarar

Mesela valorant oynuyorsun ajanın bir özelliğini oraya tanımlayabilirsin hocam atıyorum jet de zıplama tuşunu oraya ayarlarsın e tuşunda boşa çıkmış olur
  13. T

İnceleme 🔥 Aula F75 İnceleme 🔥

Hocam kesinlikle bende hyperspeed v2x taktım ciddi manada mouse un ağırlığı bile azaldı diyebilirim iyiki almışım sizlere çok teşekkür ediyor ve bir soru sormak istiyorum benim aulanın windows tuşu yarı zamanlı çalışıyor mesela oyundayken windows tuşunda bir sorun yok masaüstüne döndürüyor ama...
  14. T

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

Demeyin be hocam demekki aliexpresste bu yüzden kapattı
  15. T

Maalesef iptal olmuyormuş ikinci seçeneği bende düşünüyordum belki çok büyük bir para olmayabilir ama birine yardımcı olursa ne mutlu bana
  16. T

Konudan uzaklaşırsan sevinirim kardeşim
  17. T

Ya olum Bi git ya okumayacağın konuya cevap yazma hakkın yok dediğin gibi 5 sayfa boyunca bu konuyu konuştuk zaten
  18. T

Haklısınız hocam konuyu kapatabilir mıyuz
  19. T

Ne alaka konuyu okumadan yorum yazmazsanız sevinirim 1733590028 Teşekkürler hocam
Top Bottom