Neler Yeni

Redragon k530pro iyi midir

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yiğit
Açıkcası Gx switch kullanmadım fakat Holy'den iyi olduğuna eminim. Pcb konusunda açıkcası çok farketmiyor. Bir çok kullanıcı ucuz hotswap klavye alıp suyu çıkana kadar modluyor.
Anladım hocam ben o zaman eğerki sizde önerirseniz pazartesi klavyeyi alacağım bir sürü switchimde var ztn modlar modlar kullanırım bide şey soracağım hocam ben bu switchleri alırken 2 gün sonra kargoya verildiğinde onayladım yanlışlıkla bir sıkıntı çıkarır mı bana ulaşırmı, müşteri hizmetleri sıkıntı olmaz dedi ama güvenemedim

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Arnold Ciwardagexer
Anladım hocam ben o zaman eğerki sizde önerirseniz pazartesi klavyeyi alacağım bir sürü switchimde var ztn modlar modlar kullanırım bide şey soracağım hocam ben bu switchleri alırken 2 gün sonra kargoya verildiğinde onayladım yanlışlıkla bir sıkıntı çıkarır mı bana ulaşırmı, müşteri hizmetleri sıkıntı olmaz dedi ama güvenemedim
Hocam keşke yapmasaydınız ama en kötü ne olabilir ki? Ürün elinize geçmezse kanıtlayamazsınız sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yiğit
Hocam keşke yapmasaydınız ama en kötü ne olabilir ki? Ürün elinize geçmezse kanıtlayamazsınız sadece.
Hocam 100 lira bişi ama müşteri hizmetleri kargoya verildikten sonra hiçbir şey olmaz dedi bize bir sıkıntı olduğunda bildirin dediler ve yeni kargo takip numarası gönderdiler buradan takip edebilirsiniz dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ege001 hocam siz kullanıyor muşsunuz nasıldır iyi midir sesi kalitesi rgb ışıkları vs bide en merak ettiğim 2.4ghzde oyunda gecikme oluyormu

Son düzenleme:

sawyzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet
Herkese merhaba pazartesi klavye almayı düşünüyorum şehir içi elden test edip alacağım sizce nasıldır birde iki marka switch aldım uyumlu mudur nasıl bileceğim acil almam gerekiyordu switchleri direk aldım
Hocam selamın aleyküm bende k530pro alıcam ve switchleri değişmeyi düşünüyorum sizin switchler kaç pin ve uyumlu oldu mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yiğit
Hocam selamın aleyküm bende k530pro alıcam ve switchleri değişmeyi düşünüyorum sizin switchler kaç pin ve uyumlu oldu mu ?
Hocam optik switch harici 3 ve 5 pinli switchleir çoğuyla uyumlu ben kang white taktım holly panda taktım ajazzın blue switchleri vardı onları taktım hepsi uyuyor bir sıkıntı yok yani

sawyzee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet
Hocam optik switch harici 3 ve 5 pinli switchleir çoğuyla uyumlu ben kang white taktım holly panda taktım ajazzın blue switchleri vardı onları taktım hepsi uyuyor bir sıkıntı yok yani
önerdiğiniz switch varmı ve nerden switch alabilirim sahibindende bulamıyorum klavye dısında bir şey görmedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yiğit
önerdiğiniz switch varmı ve nerden switch alabilirim sahibindende bulamıyorum klavye dısında bir şey görmedim
Yani aslında ben kang white leri çok uzun süre kullanmadım ucuz yollu bırakabilirim isterseniz max 1 hafta falan kullandım onun dışında aliexpresten bulabilirsiniz uucuz yollu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,695
Üyeler
164,891
Son üye
fisequn
Top Bottom