Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith
Yazılımda uyku modunu değiştirebilirsin. Ben herhangi bir virüse rastlamadım.

umtb

80+
Arkadaşlar bu klavye çok çabuk uyku moduna giriyor yazılımı da virüslü deniyor. Var mı bu uyku süresini arttırmanın yolu? Yazılımı da gerçekten virüslü mü?
Aynen virüslü çinli hükümet yetkilileri sizi dinliyor

ethercity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğur
2 gündür kullanıyorum sorunsuz çalışıyor, 6 gün gümrükte bekledi sadece onun haricinde problem yaşamadım.
Bir de buna yeni tuş almak istiyorum türkçe karakterler olan nereden alabilirim?

şahin doğan

80+ Platinum
Klavyeden aşırı memnunum ama bazen Lol oynarken tuşlar basmıyormuş gibi oluyor veya gecikmeli oluyor. Nedense sadece lolde yaşıyorum, kabloyu takınca sıkıntı yok sadece 2.4G'de oluyor. Yaşayan var mı?

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
klavye geleli 1 ay oldu olmadı sanırım hiç sorun yaşamadım tek sorun şarj göstergesi doğru değil ama hafta da bir felan uyurken takıyorum hiç sorun olmadı genel olarak iyi arkadaşlar x15 gamepad hakkın da bilginiz var mı şimdi de onu sipariş etmeyi düşünüyorum da

ethercity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Uğur
Klavyeden aşırı memnunum ama bazen Lol oynarken tuşlar basmıyormuş gibi oluyor veya gecikmeli oluyor. Nedense sadece lolde yaşıyorum, kabloyu takınca sıkıntı yok sadece 2.4G'de oluyor. Yaşayan var mı?
2.4 üzerinden hiç denemedim kablolu olarak kullanıyorum, şimdi bu kablolu olarak sürekli kendini şarj ediyor diyenler var, bu doğru mu acaba sürekli şarj mı ediyor kendini? şimdi 2.4 ile deneyeceğim tekrardan mesaj yazarım.

şahin doğan

80+ Platinum
2.4 üzerinden hiç denemedim kablolu olarak kullanıyorum, şimdi bu kablolu olarak sürekli kendini şarj ediyor diyenler var, bu doğru mu acaba sürekli şarj mı ediyor kendini? şimdi 2.4 ile deneyeceğim tekrardan mesaj yazarım.
Evet sürekli şarj ediyor kabloluda.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Wired moduna alırsanız bataryayla alakalı bir durum olmaz. Eğer 2.4ghz modda kullanırken bağlanırsanız şarj eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,575
Üyeler
164,525
Son üye
mehmetcem
Top Bottom