❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
23 kasımda aldığım klavye geldi. ben çok beğendim. sağdaki ctrl tuşunada ctrl+alt makrosunu atadım.

Bu temu %20lik indirim kuponu vermeyi çok seviyor galiba 2 tane %20lik kupon oldu harcayacak parada yok asoıdfhuoasıdf

23 kasımda aldığım klavye geldi. ben çok beğendim. sağdaki ctrl tuşunada ctrl+alt makrosunu atadım.
Benim de geldi. Ama bu north facing geldi. Önceki south facing gelmişti. Birini kullanıp diğerini satmayı düşünüyorum ama hangisini kullanmalıyım bilemiyorum?
North facing mi iyidir yoksa south facing mi?

Benim de geldi. Ama bu north facing geldi. Önceki south facing gelmişti. Birini kullanıp diğerini satmayı düşünüyorum ama hangisini kullanmalıyım bilemiyorum?
North facing mi iyidir yoksa south facing mi?

Valla ben botla hallediyorum kupon işini ama alacak bir şey kalmadı artık ayrı konu:)

Bugün geldi, ilk defa mekanik klavye kullanıyorum harika bir hismiş gençleştim resmen. Sesi çok tatlı bak yazdıkça yazasım geliyor. Ne çok sesli ne de sessiz, tam tıkırında. (Beyaz olanı aldım, onun switchinden bahsediyorum)

ctrl+alt yapmana gerek yok Ralt diye tuş var programında. İstersen FN'le sağ ctrlyi ters de çevirebilirsin öyle alışkınsan.

alışkanlıktan dolayı değilde fni aktif kullanıyorum sağ ctrlyi hiç kullanmıyorum. o yüzden sağ ctrlyi ayarladım

Arkadaşlar bu klavye çok çabuk uyku moduna giriyor yazılımı da virüslü deniyor. Var mı bu uyku süresini arttırmanın yolu? Yazılımı da gerçekten virüslü mü?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri