Benim de geldi. Ama bu north facing geldi. Önceki south facing gelmişti. Birini kullanıp diğerini satmayı düşünüyorum ama hangisini kullanmalıyım bilemiyorum?23 kasımda aldığım klavye geldi. ben çok beğendim. sağdaki ctrl tuşunada ctrl+alt makrosunu atadım.
Benim de geldi. Ama bu north facing geldi. Önceki south facing gelmişti. Birini kullanıp diğerini satmayı düşünüyorum ama hangisini kullanmalıyım bilemiyorum?
North facing mi iyidir yoksa south facing mi?
ben söyledim vermediler kupon falan.Bu temu %20lik indirim kuponu vermeyi çok seviyor galiba 2 tane %20lik kupon oldu harcayacak parada yok asoıdfhuoasıdf
Bende 2 tane var boş boş duruyolar öyle.ben söyledim vermediler kupon falan.
Bana vermior bu temu. Bir kez verdi baskada yok...Bu temu %20lik indirim kuponu vermeyi çok seviyor galiba 2 tane %20lik kupon oldu harcayacak parada yok asoıdfhuoasıdf
Botla nasıl alıyorsunuz ?Valla ben botla hallediyorum kupon işini ama alacak bir şey kalmadı artık ayrı konu
ctrl+alt yapmana gerek yok Ralt diye tuş var programında. İstersen FN'le sağ ctrlyi ters de çevirebilirsin öyle alışkınsan.23 kasımda aldığım klavye geldi. ben çok beğendim. sağdaki ctrl tuşunada ctrl+alt makrosunu atadım.
ctrl+alt yapmana gerek yok Ralt diye tuş var programında. İstersen FN'le sağ ctrlyi ters de çevirebilirsin öyle alışkınsan.