❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
ayakları sağlam mı peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim destek eklenti ayakları varya 2 kademe onlarda sorun var klavye bükme olayı ne onu bilmiyorum :D
Ha direkt ayaklarda sıkıntı varsa bilmiyorum, akkoda ayakları açınca falan tıkırtı oluyordu yamuktu, elle çapraz bükmeye çalışınca düzeliyordu :D

ayakları sağlam mı peki

benim destek eklenti ayakları varya 2 kademe onlarda sorun var klavye bükme olayı ne onu bilmiyorum :D
benimkiler gayet sağlam. sadece klavyeyi kaldırıp, aşağısı havada olduğunda biraz oynuyor ama masaya koyunca gram oynama yok

benimkiler gayet sağlam. sadece klavyeyi kaldırıp, aşağısı havada olduğunda biraz oynuyor ama masaya koyunca gram oynama yok
bende havadayken takur tukur oynuyor sol taraf çat çuıtı diye mekanizmadan muhtemelen evet klavye kullanırken umarım sorun cıkarmaz klavye agır o avantaj

Vergiyle ne kadara geldi bu klavye

kafanı karıştırma fark yok gibi varlığı bile yeterli bize :D
stabilazör farkı felan diyorlardı ama bilemedim :)

aula f99 alıcaktım gümrükten geçirçektim vazgeçtim knk param yok vallahi son gelen beyaz geçenlerde geldi guney onuda satım ödemelerini yapim diyorum kökünden vazgeçtim artık. :D
bu klavye beni çok yıprattı hastalık.
kutuyu açmadım açsam f99 göndermişlerdir belki supriz olur :D
Tam boy klavyeyi napcan ya boşver almadığın iyi :D

wired kullanımda tam şarja ulaşıyormu ? yani kablo sürekli takılı klavyesi o şekilde kullanan varmı

beyler şu esc nin yanındaki çubuk yanmıyor bende nasıl açabilirim onu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli