Peak2Core
80+
Taktım.
hocam keycaps linki alabilir miyim?
Taktım.
Arkadaşlar ürünü kurdum 10/8 ilk izlenim bendeki tek sorun sol ayağını açınca farkettim dokununca saga sola oynuyor biraz çıkacak gibi sağ ayağı sağlam(en uzun versiyon da ayaklar) bir sorun yaratır mı
şans işte hocam olsun en uzun versiyonda lakça olmuş ama iade edeceklermiş paramı ürünü istemediler. olmadı satarım ayagı dert eden olmaz ben çok pimpirikliyim bu konulardaBendeki beyazda öyle bir sorun yok hocam, belki sana gelende vardır.
ayaklarında laçkalık varmı hafif saga sola ittirince (elinizdeyken son yükseltme modunda)az önce geldi klavye ulan neymiş bu Gerçekte ayrı bi güzel oluyo sesi
laçkalık ne demek bilmiyorum. kımıldatınca titremesinden mi bahsediyorsun?ayaklarında laçkalık varmı hafif saga sola ittirince (elinizdeyken son yükseltme modunda)
https://www.temu.com/tr/gradient-pu...ype=ONLINE_TRACKING_LINK&_x_ns_irmpgroupname="ag"%2C"US"&_x_ads_channel=impact&_x_ns_mp_value2=&_x_ns_mp_value3=&_x_ns_irmpname=Opera%E2%80%8A&_x_ns_irpid=1943907&_x_sessn_id=yue9wjpwqu&refer_page_name=search_result&refer_page_id=10009_1733392910509_3vsbu66upohocam keycaps linki alabilir miyim?
Beyler Ali'den bir şey aldım da Temu gibi değil bu gümrük Tr'mi yoksa onların gümrüğü mü acaba
video atabilirsem akşam atarım en uzuna açın ayaklık desteğini sağ hareket etmiyor sapa saglam sol tak tuk yapıyor saga sola oynayıp titremeden ziyade yani tam sağlam değil oturmamışlaçkalık ne demek bilmiyorum. kımıldatınca titremesinden mi bahsediyorsun?
benim klavye sağa sola oynuyor fakat ileri sürünce ters kaldığı için titretiyorvideo atabilirsem akşam atarım en uzuna açın ayaklık desteğini sağ hareket etmiyor sapa saglam sol tak tuk yapıyor saga sola oynayıp titremeden ziyade yani tam sağlam değil oturmamış
Geldi hocam bir de sonradan almama rağmen kuzey yönlü gelmiş 4 yedek swliYardım ederdik ya benim ev f75 bayii oldu
Yok hocam yüksek ihtimal değil. TR' ye girdiğinde bu şekilde yerel havalimanı yazıyor sanırım.Beyler Ali'den bir şey aldım da Temu gibi değil bu gümrük Tr'mi yoksa onların gümrüğü mü acaba