Palo DAYI 👑
80+ Gold
Nasil yaniHocam klavyede uygulamada olmayan bir tane mod var bi bakar mısinız?
Nasil yaniHocam klavyede uygulamada olmayan bir tane mod var bi bakar mısinız?
Bisey sorucam sen şu apex için skatez almıştın temudan sanirim eline ulaştımı acaba birde link atabilirmisin birkaç şey alicam sepet dolsunTabi, dinliyorum
nasıl yaparım kralYapamazsı, update gelmediği sürece de zor. Başka tuşlara atanabiliyor ama.
Elime ulaştı, apexinkinden çok daha iyi ve yedek bol bol var.Bisey sorucam sen şu apex için skatez almıştın temudan sanirim eline ulaştımı acaba birde link atabilirmisin birkaç şey alicam sepet dolsun
Kırmızı , beyaz farki varmi ve sendeki hangisiElime ulaştı, apexinkinden çok daha iyi ve yedek bol bol var.
Hocam sende de var mi demeye çalışıyordumTabi, dinliyorum
Hocam kesinlikle bende hyperspeed v2x taktım ciddi manada mouse un ağırlığı bile azaldı diyebilirim iyiki almışım sizlere çok teşekkür ediyor ve bir soru sormak istiyorum benim aulanın windows tuşu yarı zamanlı çalışıyor mesela oyundayken windows tuşunda bir sorun yok masaüstüne döndürüyor ama ondan sonra bir daha bastığımda kapanmıyor o arama çubuğu ekranı klavyeye reset vs attım düzelmiyor sizin bir bilginiz var mıdırElime ulaştı, apexinkinden çok daha iyi ve yedek bol bol var.
Sorun hakkında bilgim yok ama klavyeyle alakalı olduğuna emin misiniz? Windowsla ilgili gibi geldi.Hocam kesinlikle bende hyperspeed v2x taktım ciddi manada mouse un ağırlığı bile azaldı diyebilirim iyiki almışım sizlere çok teşekkür ediyor ve bir soru sormak istiyorum benim aulanın windows tuşu yarı zamanlı çalışıyor mesela oyundayken windows tuşunda bir sorun yok masaüstüne döndürüyor ama ondan sonra bir daha bastığımda kapanmıyor o arama çubuğu ekranı klavyeye reset vs attım düzelmiyor sizin bir bilginiz var mıdır
Cümleyi anlamadım halaHocam sende de var mi demeye çalışıyordum
Diyorum ki klavyeden kombinasyonla ışık efektlerini geçince yazılımda olmayan bir mod var. Sizde de öyle mi?Sorun hakkında bilgim yok ama klavyeyle alakalı olduğuna emin misiniz? Windowsla ilgili gibi geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cümleyi anlamadım hala
Ben ışık modlarına çok bakmadım, tek renk kullandım şuan da rafta duruyo aula başka klavyemi kullanıyorumDiyorum ki klavyeden kombinasyonla ışık efektlerini geçince yazılımda olmayan bir mod var. Sizde de öyle mi?