Arama sonuçları: *

• Users: RYCS
  • Order by date
  1. R

VirüsTotal sonucu dosya`da virüs olup olmadığını öğrenme

normalde ben de steam`den alırdım sadece ama steam dolara geçtiğinden beri kolay kolay oyun alamaz ve oynayamaz oldum. yahu arkadaş minimum 15 dolar oyunlar o kadar para vermek de koyuyor yani bana. bazen güzel indirimler denk geliyor anca o zaman oyun alıyorum. o dediğiniz siteyi de yeni duydum...
  2. R

tamamdır hocam teşekkür ederim. zaten kaspersky antivirüs uygulamasından da bu dosyayı tarattım ve o da virüs bulamadı. ben yine de sormak istedim öyle virüstotal sonuçlarında trojan falan kırmızı kırmızı şeyleri görünce korktum biraz. yanıtınız için teşekkürler
  3. R

Bilgisayarımda yüklü olan bir dosyayı virüstotal`de tarattım ve sonuçlar aşağıda gördüğünüz gibi. Bu dosya`da gerçekten virüs var mı yoksa birkaç güvenlik motoru virüs olmayan dosyayı virüs olarak mı algılıyor...
  4. R

3 bin tl mouse önerisi

boş ver üç bin liralık mous`u, steelseries rival 3 al bin lira olması lazım ortalama. gerçekten çok hafif ve rahat. birazcık küçük, elin çok kocaman değilse sorun yok tam oturur. 2 senedir kullanıyorum ve hayatımda ben bu kadar rahat bir mouse hiç kullanmadım. ofis tarzı, günlük kullanımlar için...
  5. R

GİGABYTE G24F-2 VE NVİDİA RENK AYARLARI

Hocam benim şu anki monitör ayarlarım ; Brightness: 10 Contrast: 30 DCR: OFF Color Temperature: Normal Color Vibrance : 10 Black Equailezer: 10 Overdrive: Balance Super Resolution: 0 Sharpness: 5 Gamma: 2.2 Nvidia ayarlarım ise; Aydınlık: %30 Kontrast: %40 Gama: 1.00 Digital Vibrance: %40 Yani...
  6. R

Biraz bu ayarlarla kullanmayı deneyeceğim, teşekkürler. Ama bir şey soracağım, bu ayarlarla gözlerin ağırmıyor mu hiç? Çünkü aşırı derecede parlak, benim gözlerim azıcık parlaklıkta bile yanıyor hemen. Bir de ekran kartın Nvidia ise Nvidia renk ayarlarını da paylaşırsan çok mutlu olurum.
  7. R

Bazı ayarlar uyuşmuyor ama yine de teşekkürler. Mesela bu ayarlarla monitörün çok parlak olmuyor mu? ben çok fazla kıssam da parlaklığı yine de gözlerim hemen yanmaya başlıyor, siz nasıl kullanabiliyorsunuz bu kadar parlak ayarlarla?
  8. R

Bu monitörü kullanan varsa hangi ayarlarda kullandığını söylerse sevinirim. Eski monitörümde gözlerim 12 saatin üstünde oynasam bile ağırmazdı, bunda 1 saat geçmeden göz yanması başlıyor. Belki de renk ayarlarım falan yanlıştır diye düşünüyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
  9. R

Sürükleyici Dizi Önerisi

Listeme ekledim, şu anda Dark izliyorum ona da daha sonra bakarım. Teşekkürler öneri için. 1737470787 Berlin`i izledim, gayet güzeldi. Onu yazmayı unutmuşum. Öneri için teşekkürler. 1737470861 Şu anda Dark`a başladım, o bittikten sonra buna bakıcam. Güzele benziyor, hem çok da uzun değil kısa...
  10. R

Sürükleyici Dizi Önerisi

The Witcher, Lucifer, La Case De Papel, Wednesday, The Last Of Us, All Of Us Are Dead, Squid Game, Stranger Things, The 100, The Rain, The Punisher, Peaky Blinders, The Walking Dead, Teen Wolf, One Piece, Game Of Thrones, The Originals, 3 Bod Problem, Baby Reindeer, Breaking Bad, Prison Break...
  11. R

Monitör parlaklık ve renk ayarları

Sürekli göz damlası kullanmak da iyi bir şeymiş gibi gelmiyor hocam bana, alışmamak lazım öyle. Ya çok araştırdım da internette konuyla alakalı çok az bilgi var. Umarım yardımcı olan biri çıkar da şu ağrılardan kurtuluruz :D 1725710830 Parlaklık ayarını ve renk ayarlarını gözüme en güzel...
  12. R

Monitör parlaklık ve renk ayarları

Merhaba 8 aydır Gigabyte G24F-2 monitörü kullanıyorum ve göz ağrım hiç geçmiyor. Felaket bir şekilde ağırıyor sürekli gözüm. Nvidia renk ayarları ve parlaklık ayarları nasıl olmalı? Hem görüntü çok güzel bir şekilde gözükücek hem de gözlerimi rahatsız etmeyecek. Ben parlaklığı düşürmeyi...
  13. R

Çözüldü✓ Monitör parlaklık ayarları nasıl olmalı

Merhaba Gigabyte G24F-2 monitörüm var. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum ve gözlerimi sürekli ağrıtıyor. Günde ortalama 12 saat bilgisayar başındayım ve gözlerim sürekli ağırıyor. Parlaklığı düşürüyorum, bu sefer koyu renkler siyah renkmiş gibi gözüküyor ve kötü duruyor. Parlaklık ayarları nasıl...
  14. R

Sağlam Dizi Önerisi

Designated Survivor ı ekledim hocam listeme öneri için teşekkürler 1724516608 200`den fazla bölümü var, dizi biraz arka sokaklara dönmüş gibi hocam 200 bölüm yorar adamı 1724516946 The Mentalist ve Supernatural`in bölümleri çok uzun beni yorar hocam ama Supernatural`i çok fazla duydum ve çok...
  15. R

Sağlam Dizi Önerisi

madem bu kadar tavsiye ettiniz bir göz atıcam hocam beğenmezsem bir iki bölüm izleyip bırakırım zaten 1724180711 aslında bir ara bakmıştım çok beğenilen ve önerilen bir dizi ama bana pek de güzel gelmediği için izlemiyordum 1 ay önce 1 bölüm izleyeyim dedim sonra bıraktım. o gün pek dizi...
  16. R

Sağlam Dizi Önerisi

öneri için teşekkürler hocam dizi eski bir dizi bu kadar eski diziler beni pek sarmıyor birde mafya tarzı falan yine de teşekkür ederim. kısa bir dizi olsa şans verirdim ama biraz uzun. Peaky Blinders da mafya tarzı bir dizi ama beni baya sarmıştı biraz daha yeni bir dizi olsa bir göz atardım...
  17. R

Sağlam Dizi Önerisi

çok güzel bir dizi gerçekten başyapıt ama benlik bir dizi değil 1-2 bölüm izledim beni çok sarmadı öneri için teşekkürler 1724118259 Daredevil güzel bir diziye benziyor şu anda beni sarmayabilir ama listeme ekledim daha sonra kesinlikle izleyeceğim diğerlerine de Daredevili beğenirsem bakarım...
  18. R

Sağlam Dizi Önerisi

Merhaba, daha yeni Vis a Vis dizisini bitirdim ve hangi diziyi izlesem bilemedim. Bana güzel bir dizi önerirseniz sevinirim, çok severek izlediğim diziler; Game Of Thrones - Breaking Bad - The Witcher - Lucifer - Lost - La Case De Papel - Wednesday - The Last Of Us - All Of Us Are Dead - Squid...
  19. R

Çözüldü✓ Bilgisayarımdan gereken performansı alamıyorum

Merhaba, 3 hafta önce hazır sistem aldım ve oyunlarda sistemimin vermesi gereken performansı alamıyorum. Youtube da test videolarını izlediğim zaman benim oyunlarda aldığım performansın iki katını alıyor adamlar, aynı ayarlarda ve aynı oyunlarda. -SİSTEMİM...
Top Bottom