Neler Yeni

VirüsTotal sonucu dosya`da virüs olup olmadığını öğrenme

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
efe araci
Bilgisayarımda yüklü olan bir dosyayı virüstotal`de tarattım ve sonuçlar aşağıda gördüğünüz gibi. Bu dosya`da gerçekten virüs var mı yoksa birkaç güvenlik motoru virüs olmayan dosyayı virüs olarak mı algılıyor?

https://www.virustotal.com/gui/file...e933dc8fd9426e62609e64a9cf32c508ab0/detection
hocam hack.tool Generic gibi hatalar vermiş ve dosyada sitimrip yazıyor ordan indirip te sıkıntı yaşadığım ''dosya'' yok. False positive.

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
BYsimiti
oyun bu galiba stemaRİP virüssüz diyebiliriz

• Beğen
Reaksiyonlar: RYCS

RYCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam hack.tool Generic gibi hatalar vermiş ve dosyada sitimrip yazıyor ordan indirip te sıkıntı yaşadığım ''dosya'' yok. False positive.
tamamdır hocam teşekkür ederim. zaten kaspersky antivirüs uygulamasından da bu dosyayı tarattım ve o da virüs bulamadı. ben yine de sormak istedim öyle virüstotal sonuçlarında trojan falan kırmızı kırmızı şeyleri görünce korktum biraz. yanıtınız için teşekkürler

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
efe araci
tamamdır hocam teşekkür ederim. zaten kaspersky antivirüs uygulamasından da bu dosyayı tarattım ve o da virüs bulamadı. ben yine de sormak istedim öyle virüstotal sonuçlarında trojan falan kırmızı kırmızı şeyleri görünce korktum biraz. yanıtınız için teşekkürler
hocam fitbayan sitimrip - didirepack gibi yerlerden indirdiğiniz dosyalarda ya bu attığınız sonuç gibi ( hack.tool yani oyunları cr*cklemek için gereken toollar yada generic yani false positive görür) kullanabilirsiniz. ama bu 3 taneden şaşmayın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve rica ederim ne demek hayatımı çok kez kurtarmıştır sitimrip :) ama özendirmem tabi orjinal oyun olmak her zaman daha iyidir ben zorunda kalsam bile bazen kullanmıyorum c*ck

RYCS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Süleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam fitbayan sitimrip - didirepack gibi yerlerden indirdiğiniz dosyalarda ya bu attığınız sonuç gibi ( hack.tool yani oyunları cr*cklemek için gereken toollar yada generic yani false positive görür) kullanabilirsiniz. ama bu 3 taneden şaşmayın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve rica ederim ne demek hayatımı çok kez kurtarmıştır sitimrip :) ama özendirmem tabi orjinal oyun olmak her zaman daha iyidir ben zorunda kalsam bile bazen kullanmıyorum c*ck
normalde ben de steam`den alırdım sadece ama steam dolara geçtiğinden beri kolay kolay oyun alamaz ve oynayamaz oldum. yahu arkadaş minimum 15 dolar oyunlar o kadar para vermek de koyuyor yani bana. bazen güzel indirimler denk geliyor anca o zaman oyun alıyorum. o dediğiniz siteyi de yeni duydum ve hayatımda ilk defa c*ck`li oyun indirdim.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Alperen Yılmaz
Böyle durumlarda kendinizde yüklü olan virüs programına taratın virustotal bazen viruse bir şey yok diyip geçiyor googlenin sen kansersin demesi misali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,001
Üyeler
168,550
Son üye
EgoistBey
Top Bottom