Neler Yeni

3 bin tl mouse önerisi

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
EREN

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
EREN

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali Tarık
Zenith Pro 4K

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
EREN
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban

RYCLES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Süleyman
boş ver üç bin liralık mous`u, steelseries rival 3 al bin lira olması lazım ortalama. gerçekten çok hafif ve rahat. birazcık küçük, elin çok kocaman değilse sorun yok tam oturur. 2 senedir kullanıyorum ve hayatımda ben bu kadar rahat bir mouse hiç kullanmadım. ofis tarzı, günlük kullanımlar için de oyun içi kullanımlar için de çok iyi. kablosuz mouse istiyorsan orasını bilemem, bu kablolu. kablosuz mouse ne kadar kaliteli olursa olsun azıcık da olsa gecikme yaşatır bu arada, belki biliyorsundur ama ben yine de söylemek istedim. hocam 3 bin lira çok gereksiz dediğim gibi, bahsettiğim mouse çoğu 3 bin liralık mous`dan daha iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Göktuğ efe çoban
boş ver üç bin liralık mous`u, steelseries rival 3 al bin lira olması lazım ortalama. gerçekten çok hafif ve rahat. birazcık küçük, elin çok kocaman değilse sorun yok tam oturur. 2 senedir kullanıyorum ve hayatımda ben bu kadar rahat bir mouse hiç kullanmadım. ofis tarzı, günlük kullanımlar için de oyun içi kullanımlar için de çok iyi. kablosuz mouse istiyorsan orasını bilemem, bu kablolu. kablosuz mouse ne kadar kaliteli olursa olsun azıcık da olsa gecikme yaşatır bu arada, belki biliyorsundur ama ben yine de söylemek istedim. hocam 3 bin lira çok gereksiz dediğim gibi, bahsettiğim mouse çoğu 3 bin liralık mous`dan daha iyidir.
Hocam işte 3 bin liralık dediğimiz kablosuz mouselariin raporlama hizlari 4 bin 8 bin hzlere ciktigi icin gecikmeleri kablolu mouselardan bile az bundan dolayip kablosuz mouseda paraya kiymak gerekiyo

Top Bottom